Пт, 2024-04-19, 23:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:35
Кліп на саундтрек до екшену "Правило бою" випустили O.Torvald. ВІДЕО
Інші останні Новини шоу-бізнесу

Рок-група O.Torvald представила кліп на пісню "Твій дух - твоя зброя", яка стала саундтреком до українського спортивного екшену "Правило бою", в якому Женя Галич зіграв одну з головних ролей, пишуть "Аргументи і факти".

Зйомки відео на "Твій дух - твоя зброя" проходили в жовтні в київському спортивному залі і тривали близько п'яти годин.

Також у кліпі використані матеріали з фільму "Правило бою", який створили Good Morning Film і Garnet International Media Group.

Режисером нової роботи O.Torvald став Олексій Шапарєв.

Презентація екшна "Правило бою" відбулася в рамках кінофестивалю "Молодість". На створення стрічки Шапарева, який позаторік зняв військовий серіал "Гвардія", надихнули успіхи олімпійського чемпіона з боксу і чемпіона світу за версією WBO Василя Ломаченка, якого тренував батько.

У "Правилі бою" знялися Олексій Горбунов, Станіслав Боклан, Анатолій Пашинін, Ахтем Сеїтаблаєв, Влад Нікітюк, Дмитро Ступка, співак лідер гурту О.Torvald Євген Галич, боксер-чемпіон Олександр Усик.

Нагадаємо, у вересні O.Torvald представили новий альбом "#Нашілюдівсюди".

"Цей альбом дався нелегко, тому що ніхто з нас не грав таку музику раніше. Ми експериментували зі звучанням, додали елементи електроніки, навчилися вичавлювати з інструментів саме те, що звучить всередині нас. Зібрати все це докупи допоміг саундпродюсер з Бєларусі Кирило (Mickey) Матюшенко", - розповів лідер групи Женя Галич.

Альбом можна послухати на онлайн-платформі SoundCloud.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 749 | Додав: adminA | Теги: екшен Правило бою, саундтрек, кліп, O.Torvald | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]