Сб, 2024-04-20, 11:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 98 99 100 101 102 ... 115 116 »

Конфликт начался с того, что автобус с "Беркутом" остановил отряд самообороны, который организовал на трассе блок-пост. Во время попытки осмотреть автобус произошел конфликт между активистами и силовиками. "Беркут" открыл огонь.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-02-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Проти мера Харкова Геннадія Кернеса і губернатора Харківської області Михайла Добкіна Служба безпеки України порушила кримінальні справи.


"Завдання після початку штурму, який планується ввечері, відрізати Майдан. Справа буде представлена як розправа самооборони з тими хто не захотів захищатися від беркуту на Майдані", - такі дані Медуниці.




Правоохранители провели обыск в одной из столичных саун, где предоставлялись интимные услуги.



Лохи у формі Беркуту, що розтрощили сітроен та намагались витягти мене з авто. Прокуратура досі не порушила кримінальної справи.




В Чернигове люди жалуются, что в городе появилась банда, которая калечит и убивает людей.



Депутат Геннадій Москаль вимагає відкрити кримінальне провадження , як замах на умисне вбивство Юрія Вербицького, оскільки після завданих йому травм, той не міг пересуватися.


Целью законопроекта "является защита прав граждан Украины собираться мирно, без оружия и проводить собрания, митинги, походы и демонстрации,  установление уголовной ответственности должностных лиц, органов государственной власти за нарушение указанных прав".



Провідний спеціаліст Financial Transparency Coalition Коен Руверс в інтерв'ю DW розповів, які зміни очікуються в законах ЄС з протидії відмиванню грошей та наслідки для України.


Журналіст вважає, що у країні потрібно докорінно змінювати все: "За своє дуже коротке правління Віктор Янукович відкинув нас до сталінських часів. У нас не працюють ані суди, ані прокуратура, ані міліція".




Водитель маршрутки, который выехал на ж/д-переезд и попал под поезд под Сумами, задержан.




Участь у підпалах в Києві автомобілів учасників Євромайдана і Автомайдану визнали учасники спільноти в Facebook "Червоний сектор".



Австрійська газета Format опублікувала схему "відмивання" грошей в Австрії президентом України Віктором Януковичем, екс-прем'єр-міністром Миколою Азаровим і главою Адміністрації президента Андрієм Клюєвим .

Нардеп от Батькивщины Андрей Пышный направил в Генпрокуратуру обращение с просьбой расследовать обстоятельства незаконного задержания нескольких ребят в центре Киева.




Дмитрия Булатова - соорганизатора и одного из лидеров Автомайдана - нашли в поселке Вишенки под Киевом. У него многочисленные синяки на лице, резаные раны и отрезана часть уха.