Пт, 2024-04-26, 21:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 101 102 103 104 105 ... 115 116 »


Україна є на піку фінансової і політичної кризи, викликаної, по суті, розкраданнями української держави в розмірі від $ 8 до $ 10 мільярдів на рік його керівниками.
Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-12-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




"Так их! Креативом и юмором! Может стыд возобладает в их сознании".


«Сегодня ночью ко мне пришли «гости». И хотя ночью я гостей не принимаю, они были настойчивы. На все вопросы, что им нужно, предлагали (довольно грубовато, надо сказать), чтобы я вышел в коридор «поговорить», чем-то угрожали», — заявил Тузов.




Ексклюзивне розслідування показало, яку феодальну розкіш влаштовує собі президент України Янукович коштом платників податків



Міліція дозволила депутату від "Батьківщини" Віталію Яремі бути присутнім при розтині трупа невідомого чоловіка, знайденого поблизу Євромайдану в Києві 6 грудня.



На файлах записів чіткі свідчення наявності на Майдані провокаторів-"тітушок" та чіткого розпізнавання їх "Беркутом", що свідчить про обізнаність і, ймовірно, про співпрацю одних із іншими.




В Міністерстві освіти і науки підготували "тітушок" для вчинення провокацій на Євромайдані.

 


Во время сегодняшних событий на Банковой, помощника Петра Порошенко поранили ножом «титушки». Об этом заявил Порошенко на пресс-конференции в Доме профсоюзов.

 


У дворі Адміністрації Президента і на Банковій знаходиться близько 2 тисячі молодих людей в масках, у багатьох з яких балончики зі сльозогінним газом, камені, прути.

 


Розгін Євромайдану занепокоїв духовенство через виявлену правоохоронцями невиправдану жорстокість щодо мирних демонстрантів.




В українців почнуть відбирати гривні, які раніше були «помічені» як викрадені.


В понедельник, 25 ноября, в киевском кинотеатре Братислава активисты Amnesty International в Украине провели нестандартное мероприятие, чтобы наочно показать, как ущемляются права человека в стране.



Правоохоронці спіймали 25-річну мешканку міста Червонограда Львівської області на шахрайстві.

 

Наиболее коррумпированными в Украине являются Киев, дальше идет Крым, где коррупция прогрессирует во всех вариантах.

 





Вчера столичный УБНОН совместно с пограничниками задержал самую крупную партию героина за пять лет. Через Украину ее хотели перевезти в ЕС.