Пт, 2024-04-26, 13:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 103 104 105 106 107 ... 115 116 »



Новий Кримінально-процесуальний кодекс створив умови для того, щоб суди нарешті почали виправдовувати людей, але суди продовжують всіх визнавати винними.
Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-10-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Верховная Рада 241 голосом приняла во втором чтении и в целом изменения в статью 206 Уголовного кодекса, в соответствии с которыми предусматривается уголовная ответственность за рейдерство.



Гельсінська спілка вимагає притягнути до відповідальності Укрзалізницю за незаконний збір та зберігання персональних даних громадян, а вже накопичені персональні дані - знищити.




Верховний суд України (ВСУ) змінив своє ставлення до фінансових пірамід. Згідно з його останнім рішенням, їм стане простіше отримувати гроші довірливих українців.

 
Если пишете в соцсетях, что на следующей неделе едете на 10 дней в Эмираты, - это прекрасная наводка для грабителей. Остается узнать только ваш адрес.



Джип гендиректора Павлоградского химического завода Леонида Шимана буквально снес пешехода с проезжей части.



Партія "Батьківщина " наполягає на негайному проведенні комплексної діагностики організму екс-прем'єра Юлії Тимошенко в умовах незалежної від української системи охорони здоров'я клініці.



Міжнародна неурядова асоціація OCO (The Organized Crime Observatory) у Женеві почала дослідження рівня організованої злочинності і корупції в державному секторі в Україні.



За статистикою ВООЗ за 2012 рік, Україна на п'ятому місці в світі за споживанням алкоголю (у 2011-му було шосте) і на другому - за рівнем смертності від цієї соціальної недуги в Європі.




ГАИ сообщает, что с начала года в столице задержано более 9,5 тысяч водителей в состоянии алкогольного опьянения.


Оперативники затримали дві групи злодіїв, що спеціалізувалися на банківському обладнанні. Одна ОЗГ спеціалізувалася на незаконному втручанні в роботу терміналів поповнення.



Мужчины спортивного телосложения, не представившись, но показав бейджи охранников сцены, начали толкать журналистов и пытались отобрать, либо поломать их аппаратуру.




21-річний іноземець хотів «влаштувати на роботу» у Німеччині мешканку Вінниці.



Теневые обороты в украинских вузах исчисляются миллионами долларов.



Зачем нам эти УБОПы-УБЭПы и прочие грозные службы? Разогнать к чертовой матери, а оружие раздать гражданам. Даешь «Гуляй поле», а батьки Махно найдутся!