Чт, 2024-04-25, 06:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 102 103 104 105 106 ... 115 116 »



Українські судна на Дунаї часто стають жертвами нападів піратів з Румунії та Сербії, проте влада цих країн нічого не робить для боротьби зі злочинцями.
Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-11-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Підвідомчі підприємства держконцерну "Укроборонпром" незаконно розпоряджаються бойовою технікою і зброєю.


Щороку в Києві відбувається понад 100 вбивств і замахів. За даними Головного управління МВС Києва, за дев'ять місяців цього року було скоєно 64 таких злочини - трохи більше семи в місяць.




На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група на чолі з експертом. Всі шашки було направлено на експертизу в експертний центр головного управління.



Пізніше стало відомо, що Панас загинув в одному з мисливських угідь Перемишлянського району Львівщини, коли у області було відкрито сезон полювання на копитних.



В Италии задержали банду похитителей детей. Среди них - 50-летняя украинка, Лариса Москаленко - олимпийская призерка по яхтенному спорту.


В Министерстве обороны Украины бьют тревогу: забыв о священном долге и почетной обязанности, украинские военные растаскивают то, что осталось от армии. Воруют все – от топлива и деталей военной техники до боеприпасов .



932 визитки, все свои! Там нет людей простых, никого, ни одного человека. Там высшее руководство страны звонит, начальник СБУ, по команде министров, по команде Виктора Павловича Пшонки.


Правозахисники стверджують, що запорізький "авторитет" Анисимов потрапив за грати через помсту міліції. Мовляв, чорний король і головний меценат Запоріжжя "просто зажерся" і спробував вихопити шматок чорного бізнесу з рота самих правоохоронців.



Нібито Арбузов був вкрай незадоволений тим, що силовики спробували втрутитися в сфери, які вони курирували, і поскаржився на дії спецслужб президенту. Віктор Янукович у конфлікті став на бік Арбузова.




Нагадаємо подібну історію: в 2012 році син міністра оборонної промисловості Азербайджану на очах у студентів побив викладача вузу.



Днями стало відомо про масштабні перевірки режиму секретності, які співробітники СБУ провели в Генштабі Збройних сил. За підсумками цих перевірок у кількох високопосадовців Генштабу нібито були виявлені копії секретних документів.




За даними міліції, вчора два старших лейтенанта на автомобілі ДЕУ рухалися в напрямку міста Кобеляки по автодорозі Кобеляки-Білики.




На Харківщині прикордонники затримали громадянина Російської Федерації, який намагався перетнути державний кордон з пістолетом та набоями до нього.



Активісти "Київ-проти" як наживку виставили 15-річного киянина на ім’я Максим, і затримали Валентина на гарячому, коли він уже готовий був йти до підлітка на квартиру і активно схиляв його до статевого контакту.