Сб, 2024-04-27, 09:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 114 115 116


3 червня 2010 Верховна Рада ухвалила у першому читанні президентський проект Закону "Про судовий устрій і статус суддів". Як і передбачалося, ухвалення цього закону спричиняє за собою залежність кожного судді від волі президента Януковича.
Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-02-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Киев лидирует среди регионов Украины по количеству квартирных краж, Волынь — по случаям торговли людьми, Восток страны "отличается" частыми грабежами и убийствами.



Джерело агентства в правоохоронних структурах відзначило, що затримання зв'язане в пожежею і вибухом на вул. Тирасполській в Одесі, після якого в квартирі знайшли залишки вибухових речовин.




В останні роки українців все більше цікавлять різноманітні надзвичайні новини кримінал також у пошані все більшої кількості простих громадян України.



Справу скандально відомого "доктора Пі" Андрія Слюсарчука передають зі Львова до Києва. Тепер свідків і постраждалих у його справі шукатимуть по всій Україні.


Співробітники міліції затримали 15-річну жительку Одеси, яка вбила іноземного студента. 23-річний хлопець познайомився з майбутньою вбивцею через соціальну мережу.



Відеокамера зафіксувала кілера, який застрелив 43-річного власника брокерської фірми в Одесі. Про це повідомив керівник Відділу зв'язків із громадськістю УМВС України в області Володимир Шаблієнко.


Головний тренер чернівецької "Буковини" Вадим Заєць був поранений з мисливської рушниці. Інцидент трапився близько 13:00 біля його будинку на вулиці Достоєвського у Чернівцях.



Генеральною прокуратурою порушено дві кримінальні справи стосовно віце-мера Одеси Миколи Ільченка: першу 19 вересня, другу 23 вересня.


Співробітники управління податкової міліції Державної податкової служби в Рівненській області 20 вересня виявили й ліквідували казино в приватній квартирі житлового будинку недалеко від центру Рівного.





Зіткнення виявилося смертоносним для двох пасажирів іншої автівки, один з яких - 4-річна дитина. Ще троє пасажирів отримали тілесні ушкодження різного ступеню. Потерпілих відвезли до обласної лікарні.


Співробітники Управління з боротьби з організованою злочинністю Міністерства внутрішніх справ разом із працівниками Головного управління МВС Києва й Київської області 6 серпня затримали бас-гітариста музичної групи Green Grey


 

Миргородський міський суд Полтавської області засудив до двох років обмеження волі з випробувальним терміном на один рік місцевого жителя, який реалізовував спеціальні технічні засоби для негласного отримання інформації, повідомляє в середу прес-центр Служби безпеки України.



Співробітники Управління Служби безпеки України в Полтавській області затримали заступника начальника управління податкової міліції-начальника слідства Державної податкової служби в Полтавській області за підозрою у вимаганні й одержанні хабара в розмірі 7 тисяч доларів.

1-15 16-30 ... 1696-1710 1711-1725 1726-1739