Вт, 2024-04-16, 16:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:30
Застрелили людину у мисливських угіддях Януковича
Інші останні Кримінальні новини
На території закритого мисливського господарства Сухолуччя, яке кілька років тому отримало неофіційний статус мисливських угідь президента України Віктора Януковича, був убитий чоловік. Про це, посилаючись на місцевих жителів, пише "Преса України".

За даними видання, інцидент стався 2 лютого. Загиблий - 59-річний Василь Калюжний - проживав в сусідньому селищі Петрівське. У повідомленні сказано, що він був застрелений. Інші подробиці події не наводяться.

Журналісти намагалися отримати роз'яснення з цього приводу у охоронця мисливського господарства, однак був затриманий невідомими в камуфляжній формі. Журналіст стверджує, що його без пояснення причин утримували впродовж трьох годин, а потім насильно вивезли в район села Лютіж (розташоване на березі Київського водосховища, в 20 кілометрах від Вишгорода).

Мисливське господарство Сухолуччя площею в 30 тисяч гектарів розташовано у Вишгородському районі Київської області. В'їзд на його територію охороняють приватні фірми. Крім того, по периметру Сухолуччя кілька років тому був викопаний рів (керівництво господарства пояснювало такі заходи високою ймовірністю пожежі). У кілька сіл, які розташовані на території Сухолуччя, можна потрапити лише за спеціальними перепустками.

За даними ЗМІ, на території господарства в 2011 році був побудований "мисливський будинок Януковича". У вересні минулого року лісові угіддя Дніпровсько-Тетерівського лісгоспу, де розташовано Сухолуччя, були віддані в оренду на 49 років Товариству мисливців і рибалок "Кедр", яке також пов'язують з президентом.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 1033 | Додав: adminA | Теги: мисливські угіддя Януковича, людина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]