Пт, 2024-03-29, 11:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:46
Лисенко: донецькі бойовики погрожували СММ ОБСЄ, вимагаючи їжі. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини

Впродовж минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції зазнав поранень один український військовий. Про це сьогодні на брифінгу в Києві повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу внаслідок бойових дій ніхто з українських військових не загинув, один отримав поранення", - сказав Лисенко.

За його словами, впродовж доби бойовики, як завжди останнім часом, найбільше обстрілювали українські позиції на Маріупольському напрямку – здійснивши 18 обстрілів, з яких 6 - із важкого озброєння.

На Донецькому напрямку було зафіксовано 5 обстрілів. З них 1 - із важкого озброєння. На Луганському напрямку українські позиції зазнали 8 обстрілів з боку бойовиків, з яких - 1 із забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Втрати противника за минулу добу становили поранення одного бойовика з так званого "9-го полку" (діє на території "ДНР"), цей загін зіткнувся з проблемою забезпечення продовольством, водою і дровами, повідомив Лисенко.

"Підтверджені втрати противника - один поранений окупант зі складу так званого "9-го полку". Українська розвідка повідомляє, що крім бойових втрат, в цьому підрозділі противника є серйозні проблеми з поставками продовольства, води і дров. Саме тому нещодавно загін бойовиків погрожував місії ОБСЄ, вимагаючи їжі", - розповів він на брифінгу в суботу в Києві, посилаючись на дані Головного управління розвідки Міноборони України.

Лисенко також повідомив, що з Росії прибула чергова партія підкріплення для бойовиків - на станцію Ясинувата (Донецька обл.) привезли 4 танка.

За минулу добу окупанти на Донбасі 31 раз обстріляли позиції українських військових. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook. На Луганському напрямку під вогонь 120- та 82-міліметрових мінометів потрапили Троїцьке та Новозванівка. З гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти обстріляли Новозванівку, Лобачеве, Кримське, Новотошківське, Троїцьке, Станицю Луганську та урочище Шарів Кут. Снайпер вів вогонь поблизу Жовтого.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 758 | Додав: adminA | Теги: Лисенко, донецькі бойовики, їжа, погроза СММ ОБСЄ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]