Чт, 2024-03-28, 22:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:13
На Донбасі СБУ виявила заборонену міну російського виробництва
Інші останні Надзвичайні новини

  Протягом лютого поточного року в районі проведення АТО співробітники СБУ з дев’яти виявлених схронів вилучили п’ять одиниць стрілецької зброї та майже сто гранат.

Співробітники військової контррозвідки Служби безпеки України виявили та вилучили з підземного сховища в Бахмутському районі у Донецькій області протипіхотну міну ПМН-2 та запал до неї, яка перебуває на озброєнні військових РФ та заборонена міжнародними законодавчими актами.

Крім того, в іншому схроні, розташованому у Волноваському районі, правоохоронці виявили понад одну тисячу набоїв калібру 5,45 мм, дев’ятнадцять гранат Ф-1 та РГД-5.

Також у мешканки цього ж району співробітники СБ України вилучили автомат Калашникова АКСУ-74 та майже сто набоїв до нього.

Протягом лютого поточного року в районі проведення АТО співробітники СБУ з дев’яти виявлених схронів вилучили п’ять одиниць стрілецької зброї, майже сто гранат, близько трьохсот великокаліберних пострілів, вісімдесят вісім осколково-фугасних мін, протипіхотну міну ПМН-2, вісім танкових пострілів, понад 3,5 тисячі набоїв різного калібру та тротилові шашки.

За ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 263 та ч. 1 ст. 413 Кримінального кодексу України, зареєстровано дев`ятнадцять кримінальних проваджень.

Нагадаємо, СБУ повідомила, що з 2014 року було заарештовано 1546 осіб у зв'язку з подіями на Донбасі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 648 | Додав: adminA | Теги: СБУ, Донбас, заборонена міна російського виробни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]