Пт, 2024-04-19, 04:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:41
На Раді ЄС Німеччина підніме питання порушення грузинами умов безвізу – ЗМІ
Інші останні Новини Європейського Союзу

Німеччина збирається обговорити на Раді ЄС проблему порушення громадянами Грузії умов безвізового режиму.

Про це у своєму Твіттері написав брюссельський кореспондент Радіо Свобода Рікард Джозвяк.

"Німеччина підніме питання громадян Грузії, які порушують умови візової лібералізації з ЄС на засіданні глав МВС у Брюсселі 8 березня. Жодного рішення в рамках механізму призупинення безвізового режиму прийматися не буде" - написав він.

Крім того, за словами журналіста, президента Грузії під час його візиту до Брюсселя 8-10 березня попросять вжити зусиль для боротьби з порушеннями умов безвізового режиму.

Нагадаємо, у лютому уряд німецької землі Північний Рейн-Вестфалія закликав припинити дію запровадженого минулого року безвізового режиму з Грузією.

Безвізовий режим між Грузією і ЄС набув чинності 28 березня минулого року. Як відомо, Євросоюз залишив за собою право задіяти механізм призупинення безвізового режиму, якщо з третіх країн збільшиться кількість нелегалів, необґрунтованих заявок про надання притулку чи їхні громадяни створять загрозу внутрішній безпеці ЄС.

Під час обговорення механізму призупинення безвізових режимів з третіми країнами у січні дипломати ЄС висловили занепокоєння щодо Грузії та Албанії, однак ризиків призупинення безвізу з цими країнами немає.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 714 | Додав: adminA | Теги: Рада ЄС, Німеччина, порушення грузинами умов безвізу, ЗМІ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]