Сб, 2024-04-20, 15:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:49
На Турчинова поклали відповідальність за нацбезпеку в економіці
Інші останні Економічні новини

   Контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони "Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки України в економічній сфері та захисту інтересів вкладників" покладається на секретаря РНБО Олександра Турчинова.

Про це йдеться в указі президента Петра Порошенка від 18 грудня 2016 року №560/2016.

"Відповідно до статті 107 Конституції України постановляю: 1. Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 18 грудня 2016 року "Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки України в економічній сфері та захисту інтересів вкладників" (додається). 2. Контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони України, введеного в дію цим Указом, покласти на секретаря Ради національної безпеки і оборони України", - йдеться в указі.

Указ набуває чинності з дня його опублікування.

Нагадаємо, Кабінет міністрів на засіданні в неділю 18 грудня розглянув питання забезпечення стабільності у фінансовій системі країни. Беручи до уваги результати засідання Ради національної безпеки і оборони України, уряд підтримав пропозицію Національного банку та Ради фінансової стабільності про перехід ПАТ "ПриватБанку" у стовідсоткову державну власність. Передбачено, що держава в особі Міністерства фінансів стане власником 100% акцій ПАТ "ПриватБанк" і гарантує безперебійне функціонування цієї установи та збереження коштів його клієнтів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 715 | Додав: adminA | Теги: економіка, нацбезпека, Турчинов | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]