Чт, 2024-03-28, 22:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:16
На засідання Ради регіоналів привозять чартерами - ударівець
Інші останні Політичні новини
Протягом другої сесії Верховної Ради сьомого скликання найбільше проблем було в депутатів провладної більшості, оскільки вони системно не ходили на засідання парламенту. Про це заявив народний депутат фракції "УДАР” Володимир Курінний, передає прес-служба партії.

"Більшості не було в залі. Вони ледве нашкрябували по 200 голосів, - це в кращому випадку. Сьогодні деяких людей навіть з Бразилії чартерами привозили. І привезли. Ми деяких депутатів вперше побачили в обличчя, оскільки вони системно не ходили до парламенту”, - зазначив Володимир Курінний.

Він підкреслив, що така активізація депутатів від більшості – наслідок перемоги опозиції, зокрема,"УДАРу”, які домоглися персонального голосування у Верховній Раді.

"Партія регіонів протягом цього періоду навчалася персональному голосуванню. Іноді у них, як у будь-якого складного підлітка, були рецидиви. Навіть сьогодні ми зафіксували декілька випадків кнопкодавства. Представники Партії регіонів фактично звезли на ранкове засідання і мертвих, і живих, і все одно голосують "за себе і за того хлопця”, порушуючи Конституцію і закони України”, - наголосив депутат.

Він також зазначив, що провладна більшість блокує ухвалення євроінтеграційних законопроектів, необхідних для підписання Угоди про асоціацію України з ЄС.

"Ми чуємо розмови,мовляв, опозиція не дає працювати, приймати історичні законопроекти, а потім у порядок денний провладна більшість,спікер і керівництво парламенту вносять другорядні, нікому не потрібні закони. Не вносяться закони, які ми повинні ухвалити, щоб підписати Угоду про асоціацію, і одночасно ми в 5-й раз говоримо про векселя”, - наголосив Курінний.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 899 | Додав: adminA | Теги: регіоналів привозять чартерами, засідання Ради | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]