Пт, 2024-03-29, 01:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:03
Набори для вишивання бісером і стрічками
Інші останні Новини України

Вишитий рушник є символом української культури протягом століть. Ще в давнину рушники вважалися оберегом, в них загортали хліб, їх несли на весілля та інші свята. У будь-якій українській хаті можна було побачити ікону і поряд з нею рушник, який підкреслював духовну красу святого.

Сьогодні рушники та вишиванки є сувенірами та оберегами, а також відмінним варіантом прикраси свого житла. Для любителів етнічного стилю, вишитий рушник буде ідеальним доповненням приміщення. Крім того, прикрашаючи його бісером, ви створюєте унікальний виріб, який допоможе вам позбавитися від стресу і зайвої нервозності. Психологи рекомендують вишивання в якості своєрідної арт терапії. На спеціалізованому сайті svitrukodilia.com ви зможете знайти все, що потрібно, щоб у вас з'явився вишитий рушник чи вишиванка бісером заготовки та схеми допоможуть вам в цьому. На даному сайті доступні різні схеми для вишивки рушників та вишиванок бісером з різною тематикою. У тематичному каталозі представлені весільні та великодні рушники, а також рушники під коровай і під ікону. Якісний матеріал не буде повзти, а голки не порвуть структуру тканини. На такому рушнику можна вишивати бісером, комбінуючи його з звичайними нитками.

Крім вишивки бісером, психологи рекомендують скористатися можливостями техніки вишивання стрічками. Вона відома також давно, як і інші техніки, але має особливу естетику, що відбивається в зовнішньому вигляді створеного шедевра. Вишивання стрічками допомагає домогтися витонченості, гармонії, надає відмінний настрій і заряд бадьорості. Вишивання стрічками - це не нудний кропіткий процес, яким його звикли вважати, а цікаве заняття, яке відволікає від усіх нав'язливих думок.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 1008 | Додав: admin | Теги: вишивання бісером, вишиванка, Заготовки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]