Чт, 2024-04-25, 00:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:24
Нашу історію і наших героїв наші сусіди мають поважати, – Садовий
Інші останні Новини України
Міський голова Львова Андрій Садовий поки не знає, чи ветуватиме ухвалу про тимчасову комісію, яка має розглядати питання впорядкування польської історичної спадщини на території Львова, оскільки наразі її не бачив. «Я за те, щоб українці добре знали історію свою і сусідів, і щоб наші сусіди поважали нашу історію, і наших героїв», – сказав міський голова Львова на брифінгу 22 липня.

«Я цієї ухвали не бачив. Вона, як і багато інших ухвал, спонтанно приймалась з голосу з доповненнями. Треба подивитися на неї. Коли ми говоримо про майбутнє співжиття в Європі, треба думати, що нас об’єднує… Кожна нація має своїх героїв, подобається це комусь чи ні», – сказав Садовий.

Він пообіцяв відповісти, чи ветуватиме ухвалу про комісію, лише після ознайомлення з ухвалою.

Нагадаємо, депутати Львівської міськради створили тимчасову комісію, яка має розглядати питання впорядкування польської історичної спадщини на території Львова.

Крім того, на засіданні 18 липня депутат від «Свободи» Богдан Галайко озвучив заяву братства вояків ОУН-УПА і ветеранів, які просять якнайшвидше «імперський мілітарний символ «Меч-щербець» на Цвинтарі орлят у Львові замінити католицьким хрестом.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 1028 | Додав: adminA | Теги: нашу історію, Сусіди, поважати, Садовий, Героїв | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]