Чт, 2024-04-25, 11:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:30
Науковці: любителі ванільного морозива - ідеалісти
Інші останні Новини світу науки і технологій
Як вдалося з'ясувати науковцям у результаті дослідження, любов людини до певного смаку морозива може розповісти про те, який у неї характер. "Басскін-Роббінс", найбільша в світі мережа кафе-морозива, нещодавно провела дослідження з метою з'ясувати, що може розповісти про людину її уподобання до різновидів морозива. Дослідження проводилося в рамках американського Національного місяця морозива, повідомляє Mail Online.

Доктор Алан Хірш, засновник медичного дослідницького фонду "Запах і Смак", і його команда з'ясували, про які риси у вдачі людини свідчить любов до морозива з певним смаком.

"Ми виявили чимало дивовижних знахідок. Наприклад, ми з'ясували, що люди, які віддають перевагу "Райдужному Щербету", песимістичні, незважаючи на яскравий кольоровий і смаковий профіль, а ті, хто віддає перевагу "Вершкам з печивом", насправді дуже хороші слухачі", - каже доктор Хірш.

Крім цього дослідники встановили, що якщо людина полюбляє морозиво зі смаком ванілі, то найпевніше, вона імпульсивний ідеаліст. Любителі шоколадного морозива, виявляється, схильні до драматизму і люблять пококетувати. Цінителі праліне з вершками є люблячими, готовими підтримати у складній ситуації, але воліють уникати зайвої уваги.

Ті, хто віддає перевагу вершковому морозиво із шоколадною стружкою зазвичай скромні й обережні люди, але при цьому завзяті сперечальники.

"Національний місяць морозива - це ідеальний час, щоб насолодитися улюбленим смаком морозива, а цього року ми хотіли, щоб наші гості весело провели час, вивчаючи те, що про них говорить їхній улюблений смак", - каже представник мережі кафе-морозиво "Басскін-Роббінс" Ден Вілер.

У 1984-му році президент Рональд Рейган назвав липня Національним місяцем морозива, а третю неділю місяця - Національним днем морозива. Він визнав морозиво веселою і поживною їжею, яку люблять близько 90% населення країни. У своїй прокламації президент Рейган закликав усіх жителів Сполучених Штатів відзначати ці події з "належними церемоніями і заходами". Національний День морозива в цьому році припадає на неділю, 21 липня.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 963 | Додав: nowyny | Теги: ідеалісти, ванільне морозиво | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]