Ср, 2024-04-24, 14:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:32
Незабаром "фейковий" Медведчук поховає ідею інтеграції з Росією" - "ударівець"
Інші останні Політичні новини
"Фейковий" і непопулярний політик Віктор Медведчук може остаточно поховати ідею євроазійської інтеграції в Україні.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав нардеп-"ударівець" Павло Розенко.

"Це свідчення того, що Віктора Федоровича не сприймають як серйозного політика ні на Заході, ні на Сході. Зустрічі з ним ігнорують на найвищому рівні як представники європейської спільноти, так і - Російської Федерації. Це вияв того, що наша влада - неавторитетна, Україна за два останні роки дуже серйозно погіршила свій імідж в очах міжнародної спільноти. Це спричиняють ті процеси, які відбуваються в Україні. Наша держава навіть у очах простих громадян Європи, Росії, не лише політиків, виглядає не найкраще", - вважає Розенко.

На думку нардепа, зустріч Володимира Путіна із Віктором Медведчуком на круглому столі засвідчила дві тенденції: позитивну та негативну.

"Погана новина у тому, що Росія робитиме все, щоб не дати Україні підписати Угоду про асоціацію у Вільнюсі. Якщо ж Україна виконає всі умови і зробить це, то, Росія вживатиме усіх заходів, щоб у подальшому ми не здійснювали євроінтеграційного руху. Відхід України до ЄС буде особистою поразкою для російської влади. Очевидно, що застосують усі засоби для того, щоб Україну все більше втягувати у якісь євроазійські інтеграційні утворення типу Митного союзу, ЄврАзЕС і так далі", - каже він.

Розенко наголошує, що тандем Путіна та Медведчука негативно впливають на популяризацію  євроазійського партнерства в Україні.

"Хороша новина у тому, що провайдером євроазійського інтеграційного напрямку в Україні виступає яскраво фейковий і непопулярний політик — Віктор Медведчук. При тих коштах, які вкладаються в  "Український вибір" і у розкрутку особисто  Медведчука, він має рейтинг не більше одного відсотка. Віктор Медведчук - один і що політиків, які мають яскраво виражений негативний бекграунд своєї попередньої діяльності в Україні. Це вселяє надію, що такі постаті як Медведчук успішно поховають ідею євразійської інтеграції в Україні. Чим більше буде Путін з'являтися поряд із Медведчуком, тим нижчим  буде рейтинг і Росії, і самого президента РФ  в Україні", - наголошує Розенко.

"Ударівець" також спростовує тезу Путіна щодо перспектив української економіки лише у тандемі із російською.

"Насправді, можливості розвитку нашого ринку лежать у площині в першу чергу ринку Європейського союзу. Про це говорять не лише політики, але й професійні економісти. Не можна говорити й про те, що це - два альтернативні ринки не можна. Економічні зв'язки з Росією будуть завжди. Те, що можна продавати в Росію, буде продаватися завжди. Але разом із євроінтеграцію ми отримаємо не лише відкриття європейського ринку, а змінимо спосіб життя. Це - вектор розвитку цілої держави. Навіть більше — цивілізаційний вибір цілої країни", - підсумував він.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 943 | Додав: adminA | Теги: інтеграції з Росією, поховає, фейковий Медведчук, ударівець | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]