Чт, 2024-03-28, 21:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 177 178 179 180 181 ... 225 226 »

 

НАТО на следующей неделе примет решение о создании подразделений командования и контроля в странах Прибалтики, Польше, Румынии и Болгарии.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2015-01-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Премьер-министр Великобритании Дэвид Кэмерон полагает, что результаты парламентских выборов в Греции негативно скажутся на экономике Европы.
 


 

Парламентська асамблея Ради Європи схвалила поправку до резолюції по Україні, в якій йдеться про необхідність звільнення народного депутата Надії Савченко.


 

Греции не следует надеяться на значительные финансовые уступки со стороны кредиторов. Он уверен, что греческие левые не смогут выполнить всех своих радикальных обещаний.


 

Глава МЗС Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр переконаний, що не варто ставити крапку на дипломатичних зусиллях у врегулюванні конфлікту на Донбасі. В іншому разі ситуація може повністю вийти з-під контролю.


Министерство обороны Литвы выпустило пособие "Что мы должны знать в случае экстремальных ситуаций и войны?". Прежде всего жителям советуют не паниковать и сохранять волю к сопротивлению.


 

 

Євросоюз обрав дві Культурні столиці 2015 року. Ними стали Пльзень (Чехія) та Монс (Бельгія). Естафету їм передали Рига та шведське місто Умео.


 

Росія порушила весь післявоєнний порядок у Європі, який дозволяв країнам континенту жити мирно. Про це заявила канцлер Німеччини Ангела Меркель, виступаючи на Давоському форумі.


 

Президент Литви Даля Грибаускайте звинуватила російський газовий концерн "Газпром" в здійсненні політичного тиску, а також пояснила чому термінал скрапленого газу у Литві називається Independence .


 

Щорічна сесія Всесвітнього економічного форуму (ВЕФ) 45-й раз відбудеться в швейцарському Давосі. Знаменитий гірськолижний курорт з 21 по 24 січня прийматиме близько 2,5 тис. делегатів зі 140 країн світу.


 

Парламентарии от Нидерландов подготовили резолюцию с предложением лишить делегацию России полномочий в Парламентской ассамблее Совета Европы (ПАСЕ).


 

Враховуючи різноманіття сучасних оздоблювальних матеріалів, у кожному з нас, коли настає період чергових ремонтних робіт, волею-неволею прокидається дизайнер.


 

 

Гостивший в Вильнюсе россиянин, на внедорожнике Land Rover Discovery 4 которого красовалась советская символика, был вынужден снять ее.


 

У столиці Польщі Варшаві парк біля посольства Російської Федерації перейменували на честь Надії Савченко. Як вказується, зміни вже з'явилися на картах Google: Park im. Nadii Sawczenko.


 

"Солідарність" заявила про готовність до загальнопольського страйку. Про це повідомив лідер профспілки Піотр Дуда.