Нд, 2024-04-28, 17:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 179 180 181 182 183 ... 226 227 »

 

Премьер-министр Италии Маттео Ренци предлагает создать единую европейскую разведслужбу. Соответствующее заявление он сделал в пятницу в эфире местного телевидения.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2015-01-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Великобританія, Данія, Естонія і Литва закликали Єврокомісію створити медіа-альтернативи російській пропаганді.
 


 

Франция предостерегает палестинцев от повторного голосования по вопросу о независимости ПА в Совете безопасности ООН, о котором заявил накануне Махмуд Аббас.


 

Уряд Болгарії погодився повернути до країни понад 3000 іммігрантів, які просять притулку в інших країнах ЄС.


 

Франція та Німеччина сумніваються у доцільності проведення зустрічі щодо ситуації в Україні у "нормандському форматі" 15 січня в Астані, повідомляє видання http://nowyny.eu/.


 

Министр иностранных дел Эдгарс Ринкявичс заявил, что латвийское председательство в ЕС намерено применить индивидуальный подход в политике Восточного партнерства.


 

Санкции против России должны быть сохранены. Мы не рассматривает их приостановление.


 

 

Председатель Европейского Совета Дональд Туск заявляет, что Россия является стратегической проблемой Европы, а не Украины.


 

 

Міністр закордонних справ ФРН Франк-Вальтер Штайнмаєр заявив, що в даний час відбувається скайп-конференція учасників тристоронньої контактної групи.


 

Ключовим його елементом стане ідея спільних закупівель газу європейськими компаніями, але йдеться і про нові обмеження для інвестицій російських компаній у європейський енергосектор.


 

 

За словами Ангели Меркель, ЄС готовий до подальших переговорів з Москвою щодо деескалації конфлікту в Україні.


 

 

Об этом заявил премьер-министр Финляндии Александер Стубб в четверг перед саммитом ЕС в Брюсселе.


 

Совет ЕС ввел дополнительные санкции на инвестиции, услуги и торговлю с Крымом и Севастополем, сообщает пресс-служба Совета ЕС.


 

Тисячі угорців протестували під Міністерством економіки та будівлею парламенту в Будапешті проти підвищення податків і корупції, демонструючи зростання невдоволення урядом прем'єр-міністра Віктора Орбана.


 

 

Однак, на відміну від конфліктів на Близькому Сході, зазначив Штайнмаєр, він, на його думку, усе-таки піддається вирішенню.