Чт, 2024-04-25, 15:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 178 179 180 181 182 ... 226 227 »

 

Щорічна сесія Всесвітнього економічного форуму (ВЕФ) 45-й раз відбудеться в швейцарському Давосі. Знаменитий гірськолижний курорт з 21 по 24 січня прийматиме близько 2,5 тис. делегатів зі 140 країн світу.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2015-01-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Парламентарии от Нидерландов подготовили резолюцию с предложением лишить делегацию России полномочий в Парламентской ассамблее Совета Европы (ПАСЕ).


 

Враховуючи різноманіття сучасних оздоблювальних матеріалів, у кожному з нас, коли настає період чергових ремонтних робіт, волею-неволею прокидається дизайнер.


 

 

Гостивший в Вильнюсе россиянин, на внедорожнике Land Rover Discovery 4 которого красовалась советская символика, был вынужден снять ее.


 

У столиці Польщі Варшаві парк біля посольства Російської Федерації перейменували на честь Надії Савченко. Як вказується, зміни вже з'явилися на картах Google: Park im. Nadii Sawczenko.


 

"Солідарність" заявила про готовність до загальнопольського страйку. Про це повідомив лідер профспілки Піотр Дуда.


 

Один из скаутов "Манчестер Юнайтед", датчанин Торбен Окьяр на своей страничке в Facebook резко высказался относительно терракта в Париже, и в целом о мусульманах.


 

У вівторок вранці в житловому кварталі комуни Еттербек в Брюсселі було проведено евакуацію громадян через загрозу вибуху на автобусній зупинці.


 

Первый самолет с гражданами Украины польского происхождения, эвакуированными из Донбасса, вылетел из международного аэропорта "Харьков" в Мальброк (Польша).


 

Голови МЗС України, Росії, Франції та Німеччини зустрінуться у Берліні сьогодні, 12 січня. Ця зустріч відбувається за кілька днів до можливих переговорів у «нормандському форматі» в Астані.


 

Британские спецслужбы предупредили своих европейских партнеров о возможных попытках совершения терактов в самолетах с использованием таких взрывчатых веществ, которые невозможно выявить при помощи детекторов в аэропортах.


 

У ніч на неділю, 11 січня, у Гамбурзі невідомі підпалили будівлю німецької газети Hambuger Morgenpost, яка раніше передрукувала карикатури журналу Charlie Hebdo.


 

Сообщается, что в нынешнем году чешское правительство среди прочего планирует сосредоточиться на «расширении возможностей трудоустройства иммигрантов».


 

Премьер-министр Италии Маттео Ренци предлагает создать единую европейскую разведслужбу. Соответствующее заявление он сделал в пятницу в эфире местного телевидения.


 

Великобританія, Данія, Естонія і Литва закликали Єврокомісію створити медіа-альтернативи російській пропаганді.