Чт, 2024-04-25, 03:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 114 115 116 117 118 ... 177 178 »

 

 

У вівторок, 26 січня, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк зустрівся з прем'єр-міністром Естонії Тааві Рийвасом. Про це повідомляє урядовий портал.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-01-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

В Европейском парламенте с участием руководящего состава Верховной Рады Украины пройдет украинская неделя.


 

Рада Європи відправляє сьогодні швейцарського дипломата Жерара Штудмана на чолі офіційної делегації до Криму для аналізу ситуації з прав людини на півострові.


 

 

Про це американський дипломат сказав на Конференції представників органів місцевого самоврядування – членів Асоціації міст України.


 

 

Президент України Петро Порошенко провів зустріч із Президентом Швейцарської конфедерації Йоганном Шнайдером-Амманном, під час якої співрозмовники домовилися про надання Україні додаткових $200 млн.


 

 

Сьогодні, 23 січня, в Україні почне роботу оціночна місія ООН, яка зосередиться на питаннях розмінування та гуманітарного врегулювання ситуації на Донбасі.


 

Норма про необхідність підвищення пенсійного віку відсутня у проекті меморандуму про економічну і фінансову політику, підготовку якого Україна завершує для отримання в лютому третього траншу кредиту МВФ.


 

Згідно з інформацією, учасники зустрічі приділили багато часу для обговорення проблемних питань щодо технічної складової процесу моніторингу стану ЗСУ, в першу чергу щодо виконання певними частинами і підрозділами завдань АТО на сході України.


 

Призупинення Австрією Шенгенської угоди не впливає на переміщення громадян України по Європі. Про це у Facebook написав посол України в Австрії Олександр Щерба.


 

Такий пункт порядку денного назвала сьогодні у Брюсселі перед початком засідання високий представник ЄС з питань зовнішньої політики та політики безпеки Федеріка Могеріні.
 


 

 

Сполучені Штати Америки надали Україні медичне обладнання і засоби військового зв'язку вартістю 23 млн доларів, - повідомило Посольство США в Україні.


 

 

Заступник генпрокурора Віталій Касько заявляє, що генеральний прокурор Віктор Шокін п'ять разів відмовляв йому в закордонних відрядженнях.


 

 

Відсьогодні Україна і США є повноцінними партнерами у Відкритому небі. Про це у четвер 14 січня повідомив заступник Міністра інфраструктури України, керівник апарату Володимир Омелян.


 

 

Держконцерн "Укроборонпром" розробляє плани участі у програмі модернізації парку основних бойових танків (ОБТ) Збройних сил Польщі РТ-91. Про це повідомляє прес-служба концерну.


 

Перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Александер Хуг 14-18 січня здійснить візит на схід України та візьме участь у відкритті нових патрульних баз на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні на сайті місії ОБСЄ.