Пт, 2024-04-26, 05:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 115 116 117 118 119 ... 177 178 »

 

Підсумок референдуму в Нідерландах не на користь угоди про асоціацію України і ЄС може призвести до нової кризи, змінивши баланс сил в Європі. Про це заявив глава Європейської комісії Жан-Клод Юнкер.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-01-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Помічник держсекретаря США, який очолює Бюро з питань контролю над озброєннями, перевірки і дотримання угод Френк А. Роуз відвідає з триденним візитом Україну під час свого європейського турне, яке починає в суботу, 9 січня.


 

 

Начальник Головного комісаріату поліції Вільнюського округу Кястутіс Ланчінскас йде зі своєї посади, щоб проводити реформи правоохоронних органів в Україні.


 

Постійний представник України при Організації Об'єднаних Націй Володимир Єльченко запросив в Україну оціночну місію ООН для вивчення ситуації на Донбасі щодо можливості розміщення миротворчої місії на сході країни.


 

Кабмін оприлюднив інфографіку про міфи і реальність безвізового режиму між Україною та Євросоюзом. Відповідна інформація розміщена на Урядовому порталі.


 

Найкращий взірець європейської інтеграції для України - це "сусідня і братня Польща". Таку думку висловив у телевізійних "10 хвилинах з прем'єр-міністром" глава уряду Арсеній Яценюк.


 

 

Ситуація із загарбанням російсько-терористичними військами Комінтернового, розташованого поблизу Маріуполя Донецької області, свідчить про порушення Мінських угод.


 

 

Сьогодні, 1 січня, Україна офіційно приступила до виконання своїх обов`язків непостійного члена в Раді Безпеки Організації Об`єднаних Націй.


 

 

"Вступ в силу цієї торгівельної угоди з 1 січня 2016 року створює унікальні можливості для України, щоб стабілізувати, диверсифікувати і розвивати свою економіку на благо всіх її громадян.


 

Глава Української держави підкреслив, що ОБСЄ має отримати повний доступ до всієї окупованої території і до кордону. Він також вкотре наголосив на необхідності виведення всіх окупаційних військ з території України.


 

Президент Украины Петр Порошенко и федеральный канцлер Германии Ангела Меркель в телефонной беседе обсудили состояние выполнения Минских соглашений и скоординировали позиции перед телефонными переговорами в "нормандском формате".


 

Президент Петро Порошенко затвердив План проведення багатонаціональних навчань за участю підрозділів Збройних сил України на території нашої держави та їх участі у багатонаціональних навчаннях поза межами України на 2016 рік.


 

Антикорупційний форум у Києві, який ініціював голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі, відбудеться в середу, 23 грудня, а не в п'ятницю, як було оголошено раніше. Про це політик повідомив на своїй сторінці в Facebook.


 

Конституційні суди Грузії, Молдови, Латвії та Литви розпочали "Батумський процес" щодо засудження дій Конституційного Суду Російської Федерації, який міг зупинити анексію Криму, але не зробив цього.


 

Країни - члени Європейського союзу можуть тимчасово заблокувати введення безвізового режиму з Україною в разі невиконання зобов`язань в частині боротьби з корупцією, міграційної політики, з питань безпеки.