Пт, 2024-04-26, 11:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 112 113 114 115 116 ... 177 178 »

 

 

Паломники, які хочуть приїхати до Польщі в липні на Всесвітні дні молоді, будуть звільнені від візових оплат, а їхні подання на візу будуть в консульствах мати пріоритетний характер.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-03-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Президент України Петро Порошенко провів переговори з президентом Республіки Болгарія Росеном Плевнелієвим, повідомили в прес-службі Порошенко.


 

 

Мер Роттердама (Нідерланди) Ахмед Абуталеб запевнив, що голосуватиме на референдумі "за" ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною і ЄС.


 

До кампанії популяризації України в Нідерландах приєднаються українські та іноземні політики, а також громадські діячі.


 

 

До Європейської ради та Європейського парламенту в квітні 2016 року будуть внесені законодавчі ініціативи про надання Україні безвізового режиму з країнами ЄС із середини поточного року, заявляє президент Петро Порошенко.


 

 

"Робоча група рекомендує уряду України скласти план дій та стратегію щодо виявлення участі іноземних найманців у конфлікті в межах Мінських протоколів", - сказала Аріас.


 

Президент України Петро Порошенко, канцлер Німеччини Ангела Меркель та президент Франції Франсуа Олланд наголошують, що вибори на тимчасово окупованих територіях Донбасу мають пройти за українським законодавством.


 

Верховний представник Євросоюзу з питань зовнішньої політики та політики безпеки Федеріка Могеріні заявляє, що ЄС повернеться до розгляду санкцій проти Російської Федерації влітку цього року.


 

 

Польська компанія Green Factory Holding планує орендувати 500 га землі у Закарпатській області для вирощування овочів.


 

 

Президент України Петро Порошенко пропонує створити ефективний механізм координації між Україною, Туреччиною, ЄС, Канадою та США задля протидії агресивній політиці Росії у світі.


 

Верховна Рада України і Європарламент підписали адміністративну угоду про співпрацю. Церемонія підписання відбулася у середу, 2 березня, в рамках "Тижня України" у законодавчому органі ЄС.


 

 

Спікер Верховної Ради Володимир Гройсман 2 березня представив у Брюсселі дорожню карту реформ українського парламенту.


 

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман виступає за повне впровадження рекомендацій екс-президента Європарламенту Пета Кокса щодо модернізації українського парламенту.


 

 

Швидкість скасування віз Європейського Союзу для українців залежить не від Єврокомісії, а від українських законодавців.


 

 

Депутат Бундестага сообщил, что идея "плана Маршалла" послужит для восстановления экономики, управления, судебной системы и т.д.