Сб, 2024-04-27, 02:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 116 117 118 119 120 ... 177 178 »

 

 

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін висловив сподівання на те, що безвізовий режим з ЄС почне діяти через 5-7 місяців. Про це йдеться на офіційній сторінці МЗС у Facebook.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2015-12-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Комісія вважає, що Україна виконала всі критерії, встановлені по чотирьох блоках другої фази ПДВЛ", - йдеться у висновках "безвізового звіту" ЄК.


 

 

Російська сторона не змогла обґрунтувати своє занепокоєння в рамках переговорного процесу Україна – Євросоюз – Росія щодо набуття чинності зони вільної торгівлі між Україною і ЄС.


 

Президент України Петро Порошенко заявляє, що Варшава відкриє Києву кредитну лінію на суму 1 млрд євро. "Проведено переговори між головою Нацбанку України пані Гонтарєвою і головою польського банку паном Белькою, досягнуто домовленості.


 

Головними акцентами візиту голови Національної поліції України в Вашингтон стали презентація вже виконаної роботи, а також обговорення планів розвитку і можливостей для зміцнення співпраці США і України в цьому напрямку.


 

Доповідь Єврокомісії щодо підготовки безвізового режиму ЄС з Грузією і Україною буде опублікована до кінця року. Про це заявила верховний представник Європейського Союзу з питань зовнішньої політики і політики безпеки Федеріка Могеріні.


 

Президент Польщі Анджей Дуда вшанував пам'ять жертв тоталітарного режиму в Биківні. Про це у своєму Twitter написав посол України в Польщі Андрій Дещиця. Зазначається, що він вшанував пам'ять жертв тоталітарного режиму.


 

 

Єврокомісар з питань розширення та європейської політики сусідства Йоганес Ган переконаний, що країни ЄС підтримають надання безвізового режиму для України.


 

В понеділок до України прибудуть міністри оборони Литовської, Латвійської, Естонської Республік та Республіки Польща. Про це на свої сторінці в Facebook повідомив міністр оборони України Степан Полторак.


 

 

Украина и Кипр подписали обновленное межправительственное соглашение об избежании двойного налогообложения.


 

Віце-президент Сполучених Штатів Джо Байден після повернення з України записав відео, повідомивши в ньому про те, що метою його візиту в Україну було прагнення краще пізнати представників керівництва країни.


 

Довгоочікуваний і багатообіцяючий візит віце-президента США Джозефа Байдена в Україні закінчився емоційною промовою в українському парламенті, основний меседж якої полягав у тому, що ніхто за нас нам демократію не побудує.


 

Суттєву допомогу Україні в протистоянні викликам російської агресії, проведенню економічних реформ, боротьби з корупцією могло би надати створення якісно нового органу двосторонньої взаємодії - комісії Байден-Порошенко.


 

Допоміжне судно Військово-Морських сил Збройних сил України "Балта" у західній частині Чорного моря провело спільні тренування типу PASSEX з надводними кораблями флотів Румунії, США і Туреччини.


 

Україні вдалося уникнути дефолту. Про це заявив президент України Петро Порошенко на спільній прес-конференції з віце-президентом США Джозефом Байденом сьогодні, 7 грудня, у Києві.