Сб, 2024-04-20, 10:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 119 120 121 122 123 ... 177 178 »

 

 

Упродовж учорашньої доби у зоні АТО противник повністю дотримувався режиму припинення вогню. Про це прес-центр АТО повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2015-10-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки та співробітництва у Європі (ОБСЄ) створила патрульні бази по обидва боки лінії зіткнення для спостереження за процесом відведення озброєння.


 

Парламент Украины принял Постановление об Обращении Верховной Рады Украины к государствам-партнерам и международным организациям относительно намерений проведения незаконных выборов в отдельных районах Донецкой и Луганской областей.


 

 

Генеральна Асамблея ООН продемонструвала наявність підтримки України усім світом. Про це заявив голова Міністерства закордонних справ України Павло Клімкін.


 

Национальное агентство по аккредитации Украины (НААУ) успешно прошло оценивания со стороны Европейской кооперации по аккредитации (EA) и получило положительное заключение относительно получения статуса подписанта в сфере аккредитации.


 

Соглашение об ассоциации уже временно выполняется. Часть, которая касается углубленной и всеобъемлющей зоны свободной торговли, будет временно применяться с 1 января 2016 года, но документ в целом вступит в силу только после ратификации всеми странами.


 

Генеральний секретар Альянсу Йенс Столтенберг заявив, що Україна повинна модернізувати свою армію для вступу до НАТО. "В НАТО готові до розширення.


 

90 млн євро допомоги від Євросоюзу можуть піти на три напрямки підтримки реформи децентралізації. Про це заявив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.


 

Суд Нью-Йорка відхилив цивільний позов лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко до компанії РосУкрЕнерго (РУЕ), її співвласника Дмитра Фірташа і низки інших осіб, за звинуваченням у шахрайстві.


 

 

Президент України Петро Порошенко повідомив, що 24 держави-члени Євросоюзу завершили процес ратифікації Угоди про асоціацію з Україною.


 

Українсько-американські навчання "Сі Бриз-2015" стали реальним кроком у забезпеченні стабільності і миру у Чорноморському регіоні. Про це сьогодні у Одесі заявив командувач Військово-морських сил України віце-адмірал Сергій Гайдук.


 

 

Центрального Командування Збройних сил США (2008-2010) Девід Петреус вважає, що Захід має розглянути питання про надання Україні найновішого оборонного озброєння.


 

Генеральний секретар ОБСЄ Ламберто Заньєр заявляє про плани розширення Спеціальної моніторингової місії в Україні. "У нас є мета розширити місію, тому ми звертатимемося до наших країн, щоб вони прислали ще більше кандидатів для місії".


 

Проект будівництва газопроводу "Північний потік-2" (Nord Stream-2) суперечить заявленим принципам європейського газового ринку, завдає значної шкоди Україні та Словаччині і зберігає енергетичну залежність ЄС від Росії.


 

 

У середу, 9 вересня, в рамках робочого візиту до Варшави прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк зустрівся з президентом Республіки Польща Анджеєм Дудою.