Ср, 2024-04-24, 10:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 118 119 120 121 122 ... 177 178 »

 

Глобальна спільнота має швидко, рішуче й консолідовано відреагувати на терористичну загрозу міжнародному миру. Про це - у спільній заяві президента України Петра Порошенка та президента Республіки Словенія Борута Пахора у зв’язку із терористичними нападами в Парижі.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2015-11-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Американські контрбатарейні радари прибули в Україну. Про це йдеться у повідомленні посла США в Україні Джеффрі Пайєтта у Twitter. За його даними, два радари прибули до Львова.


 

Євросоюз і Україна не збираються відкладати створення зони вільної торгівлі і вносити будь-які зміни до тексту Угоди про асоціацію. Про це заявив голова представництва ЄС в Україні Ян Томбінський на бізнес-форумі в Києві.


 

Місія ключового кредитора України Міжнародного валютного фонду прибула до Києва й розпочала роботу, повідомив заступник міністра фінансів Артем Шевальов на бізнес-форумі в Києві.


 

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман заявляє, що на сьогодні парламентські фракції "дуже близькі" до ухвалення завтра консолідованого рішення щодо законопроектів, необхідних для запровадження безвізового режиму з Євросоюзом.


 

Верховний комісар Європейського Союзу з закордонних справ і політики безпеки Федеріка Могеріні заявляє про підтримку України і зазначає, що позиція ЄС у питанні санкцій щодо Росії залишається незмінною і ув'язується з виконанням Мінських угод і деокупацією Донбасу.


 

Місія Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами (ENEMO) відзначила недоліки законодавства та організації виборчого процесу на місцевих виборах 2015 року в Україні.


 

Україна стане частиною європейського економічного простору, впевнений прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк. "У нас з вами дорога з двостороннім рухом. І Угода про зону вільної торгівлі, яка набуде чинності з 1 січня.


 

Прем'єр-міністр Люксембургу Ксавьє Беттель, що нині головує в Європейському Союзі, заявляє, що питання посилення або ослаблення введених стосовно Росії Євросоюзом санкцій залежатиме від виконання Мінських угод.


 

У середині листопада в Україну прийдуть спеціальні контрбатарейні станції великої дальності. Про це заявив президент України Петро Порошенко, виступаючи перед студентами в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу.


 

Президент Італії Серджо Маттарелла підписав закон про ратифікацію Угоди про асоціацію України з Європейським союзом. Про це повідомив посол України в Італії Євген Перелигін.


 

Центральна виборча комісія України зареєструвала спостерігачів за місцевими виборами в Україні від Європарламенту. Відповідну постанову від 17 жовтня 2015 за №467 оприлюднено на сайті ЦВК.


 

Українське представництво в ООН буде просувати діяльність миротворчих місій і ідею боротьби з тероризмом. Про це заявив посол з особливих доручень Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба.


 

Заместитель министра иностранных дел Украины по вопросам европейской интеграции Елена Зеркаль заявляет, что у Европейского Союза нет возражений качества законопроектов, необходимых для выполнения Плана действий по визовой либерализации.


 

Канцлер Германии Ангела Меркель заявляет, что урегулирование кризиса в Украине продолжает оставаться в фокусе Германии и Евросоюза, несмотря на волны мигрантов в Европу.