Чт, 2024-04-18, 22:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 117 118 119 120 121 ... 177 178 »

 

В Парламентской Ассамблее Совета Европы (ПАСЕ) есть небольшая группа стран, которые не поддерживают Украину и голосуют в унисон с Россией. Об этом рассказал народный депутат от БПП, глава украинской делегации в ПАСЕ Владимир Арьев.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2015-12-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Эсминец Военно-морских сил Соединенных Штатов Америки Ross вошел в Черное Море для обеспечения безопасности региона в связи с российской агрессией в Украине.


 

 

Україна не реагуватиме на шантаж Росії у питанні набуття чинності угоди про зону вільної торгівлі (ЗВТ) з ЄС 1 січня 2016 року, заявив президент України Петро Порошенко.


 

 

Посол Канади в Україні Роман Ващук заявляє, що його країна вже почала вводити видачу українцям багаторазових віз терміном дії на 10 років. "Ми вже вводимо ці багаторазові візи на 10 років.


 

Країни-члени ЄС переважно підтримують скасування візового режиму для громадян України, у разі виконання Києвом плану дій. Про це свідчать дані дослідження громадянської ініціативи "Європа без бар’єрів", представленому у вівторок у Брюсселі.


 

В рамках двухдневного визита в Париж президент Украины Петр Порошенко встретится с президентом Турции Реджепом Тайипом Эрдоганом, канцлером Германии Ангелой Меркель и премьер-министром Канады Джастином Трюдо.


 

Канада сьогодні, 28 листопада, передасть українським саперам обладнання для розмінування на суму 2,5 млн дол. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Генштаб Збройних Сил України.


 

Президент Петро Порошенко сьогодні, 27 листопада, виступив у найстарішому у Нідерландах Лейденському університеті, обговоривши з присутніми тему європейських цінностей та стабільності, боротьби з тероризмом.


 

 

О "конвое-призраке" сообщают наблюдатели ОБСЕ, работающие на пограничном пункте пропуска "Донецк" с российской стороны границы между Украиной и РФ.


 

Круглий стіл «Процес реалізації стратегії регіонального розвитку в Київській області: проблеми, досягнення та перспективи»


 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк не сумнівається в тому, що Україна стане членом Європейського Союзу. Про це він заявив у своєму відеозверненні у неділю, 22 листопада, з нагоди другої річниці початку Євромайдану, оприлюдненому на Урядовому порталі.


 

 

Президент України Петро Порошенко подякував своїм колегам з Естонії, Латвії і Литви за позицію стосовно мотивів участі Росії у боротьбі проти ІДІЛ в Сирії.


 

Україна та Італія обміняються досвідом у сферах боротьби з корупцією, а також проведуть спільні тренування правоохоронців. Таких домовленостей було досягнуто під час зустрічі президента України Петра Порошенка з головою Італії Серджіо Маттареллою.


 

Керівник Служби безпеки України Василь Грицак відвідав штаб-квартиру НАТО, де провів низку зустрічей та виступив на засіданні комісії Україна-НАТО, яке було скликано у зв'язку з погіршенням ситуації в Україні.


 

Глобальна спільнота має швидко, рішуче й консолідовано відреагувати на терористичну загрозу міжнародному миру. Про це - у спільній заяві президента України Петра Порошенка та президента Республіки Словенія Борута Пахора у зв’язку із терористичними нападами в Парижі.