Чт, 2024-04-18, 07:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 121 122 123 124 125 ... 177 178 »

 

 

Ескалація на Донбасі є сигналом для всіх опонентів санкцій, що наразі ослаблювати тиск на Росію не можна.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2015-08-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Міністри закордонних справ Франції Лоран Фабіус та Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр готові ініціювати консультації з Російською Федерацією з приводу загострення ситуації на Донбасі.


 

 

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні зафіксувала 4 випадки, коли вісім чоловік називали себе причетними до російських збройних сил.


 

Українські товари за кілька років освоять ринок Європейського Союзу завдяки початку дії зони вільної торгівлі. Про це президент України Петро Порошенко сказав під час урочистостей з нагоди 150-річчя з дня народження митрополита Андрея Шептицького у Львові.


 

Міжнародний валютний фонд виділить Україні черговий транш фінансової допомоги в розмірі 1,7 млрд доларів. Це стало можливим після того, як Верховна Рада ухвалила низку необхідних законів, а президент країни підписав їх.


 

 

Вице-президент Европарламента Ричард Чарнецкий подтверждает готовность ЕП поддержать Украину в вопросе введения Евроосюзом безвизового режима для Украины в 2016 году.


 

Европейский инвестиционный банк (ЕИБ) предоставил Украине кредит в размере 400 млн евро на финансирование инфраструктурных проектов украинских крупных и средних городов по защите и восстановлению коммунальной инфраструктуры.


 

Как сообщает пресс-служба МИД Украины, соответствующее письмо Климкину Могерини направила во вторник, 21 июля, в ответ на его обращение от 16 июля к главам МИД стран ЕС, Большой семерки и руководству международных организаций.


 

Європейська Комісія в середу виділила 600 млн євро для України у рамках нової програми макрофінансової допомоги, повідомляє представництво ЄС в Україні.


 

В конце августа новая патрульная полиция выйдет на улицы Одессы. Почти 400 курсантов в настоящее время завершают подготовку в университете внутренних дел. На тренировках будущих блюстителей порядка побывал заместитель госсекретаря США Уилл Браунфилд.


 

У понеділок, 20 липня, в Яворівському районі Львівської області стартують масштабні міжнародні військові навчання Saber Guardian, або Rapid Trident-2015, із залученням близько 2 тисяч військових з 18 країн. Про це повідомляє Міністерство оборони України.


 

  За результатами січня-квітня цього року український експорт до країн ЄС впав на 34,4% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, однак вже найближчими місяцями очікується відновлення експорту до Європи.


 

Росія відмовилася проводити консультації на підставі Будапештського меморандуму, тому Україна була вимушена звернутися до партнерів з проханням надати оборонне озброєння.


 

Подписанное Соглашение об открытом небе является первым соглашением такого типа для Украины, оно означает более дешевые авиаперевозки для украинских пассажиров, экономию расходов для туристов, а также способствует экономическому росту стран-партнеров.


 

Військові багатонаціональні навчання "Сейбер Гардіан/Репід Трайдент (Saber Guardian/Rapid Triden) - 2015" пройдуть на Яворівському полігоні з 20 по 31 липня. Про це  на брифінгу повідомив заступник міністра оборони з питань європейської інтеграції Ігор Долгов.