Пн, 2024-04-29, 20:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 151 152 153 154 155 ... 177 178 »


Євросоюз у вівторок направив Росії різке попередження з приводу односторонніх і дискримінаційних торговельних обмежень, введених відносно України.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-08-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Європейський Союз називає неприйнятними будь-які економічні загрози з боку Росії на адресу України, пов'язані з можливим підписанням Угоди про асоціацію з ЄС.



Євросоюз повинен захистити Київ від торговельного тиску з боку Москви, який носить політичне підгрунтя і спрямований на недопущення підписання у листопаді Угоди про асоціацію України з ЄС.




Експерти констатують недостатній рівень виконання Україною критеріїв, які необхідні для підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.




Комитет Организации Объединенных Наций по правам человека призывает украинскую власть сделать невозможным политическое давление на судей.


Экс-президенты Польши Александр Квасьневский и европарламента Пэт Кокс, больше года мониторящие ситуацию с соблюдением Украиной обязательств перед Евросоюзом, будут находиться в Киеве и Харькове в течение трех дней.


76% населення України бажає поглиблення економічної співпраці з Євросоюзом. Про це свідчать результати соціального опитування «Барометр сусідства ЄС».



Україна зробила перший крок до створення спільного авіапростору з ЄС. Сторони погодили частину умов договору "Про відкрите небо" і обіцяють, що вже до кінця року документ буде підписано.




Лідери Європейської народної партії (ЄНП) заявляють про стурбованість розвитком останніх політичних подій в Україні.



Украина упоминалась в трех резолюциях на минувшей сессии ПАСЕ не в лучшем свете.




Соглашение об упрощении визового режима между Украиной и ЕС вступило в силу.

 

Брюссель поки не бачить необхідності у введенні санкцій проти українських чиновників, причетних до порушень прав людини і масштабних корупційних схем в Україні.



42% українців вважають, що вступ до Європейського Союзу має бути головним інтеграційним напрямом України. Про це свідчать дані дослідження, проведеного Фондом "Демократичні ініціативи ім. Ілька Кучеріва" .





Прем'єр Микола Азаров вважає, що виконання Україною умов для підписання Угоди про асоціацію з ЄС є у її власних інтересах.



Министр иностранных дел Польши, которая сейчас председательствует в Евросоюзе, четко заявил, что если не будет реформы избирательного права и прокуратуры, то Соглашение об ассоциации подписано не будет.