Чт, 2024-05-02, 14:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 149 150 151 152 153 ... 177 178 »



Комітет міністрів Ради Європи вважає, що Вищий спеціалізований суд з розгляду цивільних і кримінальних справ безпідставно відмовив екс - прем'єру Юлії Тимошенко.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-09-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Підготовка до підписання Угоди про асоціацію Україна-ЄС перебуває на фінальній стадії, повідомляють у Міністерстві закордонних справ України.



24 сентября члены Комитета по вопросам иностранных дел Европейского парламента на заседании планируют оценить подготовку Украины к подписанию Соглашения об Ассоциации с Евросоюзом.




«В Ялте мы увидели, что акценты на этой теме остались. Многие говорили и думали, что Тимошенко со временем отойдет на второй план, но пока не отходит…»




Список індикаторів готовності України до підписання Угоди про асоціацію (УА) дає змогу Києву говорити про достатній прогрес у всіх сферах.



Україна виконала багато умов, необхідних для підписання Угоди про асоціацію з ЄС. До такого висновку прийшли учасники "круглого столу" в Інституті зовнішньої політики при МЗС Угорщини.

Экс-госсекретарь США выразила уверенность, что Украина обладает огромным экономическим потенциалом. При этом Клинтон особенно похвалила украинские сельскохозяйственные продукты и шоколадные конфеты, которые можно экспортировать во многие страны мира .




Президент України Віктор Янукович заявляє, що вирішення питання екс-прем'єра Юлії Тимошенко ще не знайдено, але рішення його лежить у законодавчій площині.



Колишній прем'єр-міністр Італії та екс-голова Єврокомісії Романо Проді вважає, що членство України у "Східному партнерстві" Євросоюзу сумісне, з невеликими корективами, з її членством у ЄврАзЕС.




Україна не зможе стати членом Митного союзу Росії, Бєларусі та Казахстану, якщо організує зону вільної торгівлі з Євросоюзом.




Європейський Союз не буде підтримувати варіант лікування екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко за кордоном з можливим арештом після повернення її в Україну.




Комітет міністрів Ради Європи 24-26 вересня розгляне виконання вироків і рішень Європейського суду з прав людини, зокрема Україною .




Євросоюз вирішив підстрахуватися і посилити важелі впливу на Україну після підписання Угоди про асоціацію.




Резолюцію, котра засуджує методи тиску Росії на країни Східного партнерства, ухвалили в четвер у Страсбурзі з кількома незначними усними поправками.


Украинским изданиям предлагают за вознаграждение публиковать цикл материалов о критическом состоянии украинской экономики и неминуемом обвале гривны.