Пн, 2024-04-29, 21:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 150 151 152 153 154 ... 177 178 »



Підписання Україною Угоди про асоціацію з Євросоюзом - це морально-політичне фіаско Росії. Російська влада не зможе пояснити народу відмову України від співдружності.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-09-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

Европейские послы уверяют, что после подписания Соглашения об ассоциации проблем с Россией у Украины не будет. А посол Германии напомнил, что нерешенное дело Тимошенко остается барьером для ассоциации с ЕС .


Наразі Україна перебуває на важливому роздоріжжі, обираючи між двома шляхами. Перший шлях пропонує розвиток більш відкритого суспільства, інтегрованого у європейський простір демократії, добробуту та ринкової економіки.




Власники великого бізнесу в Україні в переважній більшості підтримують асоціацію з Європейським Союзом, кажуть і експерти, і самі бізнесмени.


Лидер фракции «УДАР» Виталий Кличко предложил создать рабочую группу из представителей всех парламентских фракций, которая занялась бы доработкой законов, необходимых для подписания Соглашения об ассоциации с Евросоюзом.



Вхождение Украины в экономическое пространство ЕС будет способствовать увеличению инвестиционных поступлений в нашу страну.



3 вересня почне роботу третя сесія Верховної Ради VII скликання. Для прийняття законів, необхідних для інтеграції в Європейський Союз, може статися зближення опозиції та Партії регіонів.




Европейский комиссар по вопросам расширения Штефан Фюле в середине октября посетит Киев и примет участие в круглом столе с участием действующей власти и оппозиции.


"Сьогодні нам залишилося виконати три ключові критерії. Перший - звільнення Юлії Тимошенко, другий - прийняття закону про прокуратуру, третій - рішення виборчих питань", - повідомив по закінченні переговорів у Брюсселі лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.


Последние события, связанные с усилением проверок украинской продукции на российской таможне, способствовали большему единению фракций в Европарламенте относительно подписания соглашения об ассоциации с Украиной.



Комітет Європарламенту у закордонних справах підтримав Україну в торговому конфлікті з Росією і вкаже на це під час саміту Великої двадцятки восени.




Будь-який тиск на Україну, який чиниться для того, щоб зробити неможливим підписання Угоди про асоціацію з ЄС є неприйнятним.


Перший віце-прем'єр Росії Ігор Шувалов , коментуючи вчора, 26 серпня підсумки багатогодинних українсько-російських переговорів, заявив, що в України немає ніякої можливості інтегруватися в ЄС, одночасно зберігши колишній ліберальний митний режим з Росією.



Підписання угоди про асоціацію Україна - ЄС залежить від рішучості як українських, так і євросоюзівських еліт, зазначає депутат Європейського парламенту з Польщі Павло Коваль.




На переконання Ештон, святкування чергової річниці незалежності є приводом подумати над досягненнями України, над шляхом уперед та над її баченням свого майбутнього.