Чт, 2024-04-25, 00:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 153 154 155 156 157 ... 177 178 »

Попри заяви представників Партії регіонів, що керівники Європейського союзу не вимагають звільнення політичних в’язнів в Україні, в ЄС чітко заявили, що звільнення Юлії Тимошенко з в'язниці залишається однією з умов для підписання угоди про асоціацію України з Європейським Союзом.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-05-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Звільнення екс-прем'єра Юлії Тимошенко з-за грат залишається однією з умов для підписання угоди про асоціацію України з Європейським Союзом.


У контексті висловлених зауважень GRECO наполегливо просить органи державної влади вжити рішучих дій з метою реалізації невиконаних рекомендацій і, зокрема, схвалити відповідні законопроекти, що є на розгляді у Раді.



Мне вот долго было интересно, как партия власти планирует протянуть в Европу "Вадика-Румына" и подобных ему хунвейбинов? В ручную кладь они явно не залазят, а в багаже уже едет Юлия Владимировна Тимошенко.




У заяві наголошується, що настав час для української влади вирішити найважливіші питання для того, щоб зробити можливим підписання угоди.




У столиці Угорщини Будапешті у неділю, 12 травня, відкрився 6-й форум "Європа-Україна", присвячений перспективах інтеграції України в ЄС.


Представники Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) закликали владу України вжити всіх можливих заходів, щоб звільнити екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко після рішення Європейського суду з прав людини (ЄСПЛ) у її справі.




30 квітня Європейський суд з прав людини одноголосно виніс рішення у справі Юлії Тимошенко: арешт та утримання Юлії Тимошенко під вартою є незаконними та політично-вмотивованими.




Звільнення колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко з в'язниці стало б початком кінця чинної влади, тому засуджену не помилували.



В Євросоюзі сформувалися три групи країн залежно від їхнього ставлення до перспектив підписання з Україною угоди про асоціацію з ЄС: оптимісти, скептики, а також країни з нейтральною або пасивною позицією.



Крістоф Вайль сказав: "Мова не йде про банальну угоду про зону вільної торгівлі. У цьому документі мовиться і про політичну асоціацію. Ми хотіли б мати в особі України партнера, прихильного європейським цінностям".


Только та политическая сила, которая поставит ответственность выше краткосрочных интересов и не побоится потерпеть поражение на следующих выборах, способна провести Украину через трудные, но необходимые реформы.



До України прибула місія ЄБРР, аби обговорити певні ідеї щодо антикорупційних ініціатив. Про це заявив президент Європейського банку реконструкції та розвитку Сума Чакрабарті.




Міністри закордонних справ Польщі, Литви, Данії та Нідерландів 25 квітня планують відвідати з візитом Україну для проведення переговорів з питань євроінтеграції.


Європейські політики переконані, що говорячи про інтеграцію до Росії, Україна блефує. Про це сказав віце-президент Європейської народної партії Яцек Саріуш-Вольські, виступаючи під час VI Міжнародного київського безпекового форуму "Безпека у небезпечному світі".