Вт, 2024-04-16, 13:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 152 153 154 155 156 ... 177 178 »



Венеціанська комісія не схвалила закон "Про всеукраїнський референдум" та проект закону про вибори народних депутатів.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-06-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

Наблюдатели от Европейского парламента - экс-президент Польши Александр Квасьневский и бывший президент ЕП Пэт Кокс - приехали в центральную клиническую больницу №5 "Укрзализныци" (Харьков), где проходит курс лечения экс-премьер Юлия Тимошенко.



Європейський комісар з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефан Фюле не сумнівається в тому, що Вільнюський саміт Східного партнерства стане місцем підписання Угоди про асоціацію з Україною.



В Венеции началась 95-я очередная сессия Европейской комиссии "За демократию через право", на которой Венецианская комиссия даст заключения по ряду украинских законопроектов.




Основними перешкодами для інвестування в Україну є корупція і несправедливі підходи до ведення бізнесу.




ЕС считает, что решение Европейского суда по правам человека дает хорошую возможность для решения проблемы заключенной экс-премьера Юлии Тимошенко.



Попытавшись смягчить отношения с Таможенным союзом, Украина осложнила диалог с европейскими партнерами. По словам некоторых украинских дипломатов, Евросоюз попросил Киев объясниться.




ЄС офіційно письмово звернувся до української сторони з пропозицією розпочати діалог про взаємодію України з Євразійською економічною радою.




У Європейському Союзі мають намір вивчити документи, які підписує Україна з Митним союзом про подальшу співпрацю.

Марек Сівец та Крістіан Вінегін, які заявили раніше про несприйняття співпраці опозиційних парламентських партій "Батьківщина" та "УДАР" з Всеукраїнським об'єднанням "Свобода" і звинуватили останніх в антисемітизмі, належать до групи Прогресивного Альянсу соціалістів і демократів, які співпрацюють у Партією регіонів.


В Европейской комиссии утверждают, что министр иностранных дел России Сергей Лавров не прав в своем заявлении о возможном одновременном членстве Украины в Таможенном союзе и создании глубокой и всеобъемлющей зоны свободной торговли (ЗСТ) с Евросоюзом.




Екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка приймуть у відомстві канцлера Німеччини Ангели Меркель цього тижня.



Керівники Моніторингової місії Європейського парламенту Пет Кокс та Александр Квасьнєвський залишили Центральну клінічну лікарню "Укрзалізниці" в Харкові, в стаціонарі якої перебуває екс-прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко.




Миссия представителей ЕП экс-президента Польши Александра Квасьневского и экс-президента Европарламента Пэта Кокса сегодня прибыла в Украину.



Посол Австрії в Україні Вольф Дітріх Хайм зазначає, що для підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом у листопаді Україні необхідно провести реформу судової та виборчої систем.