Чт, 2024-03-28, 23:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 9 10 »

 

 

Гурт ТІК презентував кліп на свою пісню "ІсторіЯ", повідомляється на офіційній сторінці музикантів у Facebook.

Останні Новини шоу-бізнесу | Новини європейської України| Додано: 2016-06-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

10-й ювілейний фестиваль "Бандерштат – 2016" цього року востаннє пройде в Луцьку. Надалі його планують перенести до Києва. Захід буде відбуватися 5-7 серпня.


 

 

У Києві в суботу, 18 червня, на НСК "Олімпійський" відбувся концерт групи "Океан Ельзи", який, за словами лідера групи Святослава Вакарчука, зібрав 100 тисяч українців.


 

 

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук під час виступу в рідному місті заспівав кримськотатарською мовою. Днями в місті Лева відбувся концерт в рамках туру "ОЕ" "Без меж".


 

Місто, що здобуде право приймати Євробачення-2017, визначить конкурс. Його умови Національна телекомпанія України оголосить після зустрічі її керівництва з Наглядовою радою Євробачення-2017 у Женеві.


 

 

28-30 липня відбудеться масштабний рок-фестиваль Woodstock Ukraine, який пройде на території старовинного замку в селищі Свірж на Львівщині.


 

 

Переможниця міжнародного музичного конкурсу "Євробачення-2016" співачка Джамала 5 липня виступить на головній площі Краматорська.


 

 

Переможниця Євробачення-2016 Джамала зняла кліп на музичну композицію "1944", яка принесла їй перемогу на міжнародному музичному конкурсі.

 


 

Соліст групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук на концерті в Харкові присвятив пісню звільненій українській льотчиці Надії Савченко, яка приїхала на виступ групи з сестрою Вірою.


 

Відбулася перша робоча нарада за участю представників Європейської мовної спілки (ЄМС) та Національної телекомпанії України (НТКУ), присвячена проведенню "Євробачення-2017" року в Україні.


 

 

Близько трьох тисяч одеситів прийшли в неділю на Думську площу, де в рамках "антитруханівського" Майдану дав концерт відомий український співак Антін Мухарський.


 

 

Український рок-гурт Sinoptik переміг у світовому фіналі музичного конкурсу The Global Battle of the Bands (GBOB). Про це повідомили на сторінці події у Facebook.


 

 

Сьогодні 19 травня відбувся цифровий реліз дев'ятого студійного альбому гурту "Океан Ельзи" "Без меж". Як повідомляється на сторінці групи на Facebook, реліз альбому на дисках відбудеться 28 травня.


 

Справжній ажіотаж викликав концерт гурту "Океан Ельзи" у Маріуполі, який відбувся ввечері 17 травня у спорткомплексі "Іллічівець". Через те, що шоу було безкоштовне, прихильники музикантів почали займати чергу ще вранці.


 

 

Українська співачка Джамала, яка перемогла на пісенному конкурсі "Євробачення", не вважає свою перемогу політичною.