Пт, 2024-03-29, 16:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 3 4 5 ... 9 10 »

 

 

У кліпі Каменських вимазана кров'ю, а Потап весь час перебуває в клітці. На задньому плані постійно видно батіг.

Останні Новини шоу-бізнесу | Новини європейської України| Додано: 2017-01-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Стало відомо, хто пройшов до півфіналу в національному відборі на пісенний конкурс "Євробачення-2017".


 

 

Українська співачка Тоня Матвієнко та гурт "Гайдамаки" презентували кліп на дуетну пісню. Композиція, слова до якої написав лідер гурту Олександр Ярмола.


 

 

Українка заспівала під бандуру пісню "Hallelujah" легендарного Леонарда Коена. "Мета проекту - показати, що бандура може звучати сучасно.


 

 

Тепер разом з шоу-продюсером Стюартом Барлоу (Barlow Stuart) над творчим наповненням Євробачення працюватиме Олег Бондарчук.


 

 

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман запевнив, що міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2017" в Києві буде проведено на найвищому рівні.


 

Учасник проекту "Голос країни" нігерієць Лео Мантіс презентував дебютний кліп на свою авторську пісню "Листи" і відразу підкорив українських користувачів інтернету.


 

У Мережі з`явилося нове відео рівненського гурту "OT VINTA". "Головний таємничий артефакт розкопок у Рівному представлено у новому кліпі "Ми коло".


 

 

Гурт "Воплі Відоплясова" зняв дилогію кліпів на пісні "Мана" і "Чудо". 19 грудня відбулася прем'єра першої відеороботи на композицію "Мана".


 

Рок-група O.Torvald представила кліп на пісню "Твій дух - твоя зброя", яка стала саундтреком до українського спортивного екшену "Правило бою".


 

 

Один із вокалістів гурту "Скрябін" Аніс Еттаеб та гітарист колективу Олексій Зволинський створили новий колектив під назвою "Іспанія".


 

Українська реп-група "Гриби", яка здобула популярність після виходу пісні "Інтро", випустила дебютний альбом, повідомляється у пабліку колективу на "ВКонтакте" і на сторінці в Soundcloud.


 

 

Кліп знято на пісню, написану Сергієм Міхалком на вірш українського поета Сергія Жадана.


ї

 

Етно-хаос гурт "ДахаБраха" та співачка Джамала презентували пісню "Заманили", яку вони створили і записали за шість годин.


 

 

Громадська спілка "Творче патріотичне об`єднання "Музичний батальйон" випустила диск "Ой у гаю, при Дунаю", до якого увійшли народні козацькі пісні.