Пт, 2024-03-29, 13:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 »

 

 

СБУ ухвалила це рішення у відповідь на звернення нардепа від Радикальної партії Оксани Корчинської. Співачці заборонили в'їзд в Україну з 12 жовтня на 5 років. Причини заборони не уточнюються.

Останні Новини шоу-бізнесу | Новини європейської України| Додано: 2016-10-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Церемонію відкриття "Євробачення-2017" планують провести на території Софійського собору.


 

У фіналі національного відбору на дитяче Євробачення-2016 перемогла 14-річна киянка Софія Роль із піснею "Planet craves for love".


 

 

Співачка Тіна Кароль випустила свою нову відеороботу на пісню "Твої гріхи". Композиція стала першим синглом майбутнього альбому співачки, який вийде в 2017 році.


 

 

22 вересня у Києві презентують перший альбом пісень, створений бійцями АТО. На концерті виступатимуть лауреати фестивалю "Пісні, народжені в АТО".


 

 

Генеральний директор телеканалу "UA:Перший" Зураб Аласанія у четвер 25 серпня 2016 року назвав два міста, які мають "переваги" в конкурсі на проведення "Євробачення-2017".


 

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телерадіокомпанії "Шансон" у зв'язку з ознаками використання телерадіоорганізації для закликів до розв'язування війни, агресивних дій або їх пропаганди.


 

 

Уряд ухвалив рішення, яке дозволить забезпечити належні умови для підготовки та проведення у 2017 році в Україні пісенного конкурсу Євробачення.


 

 

Співачка Руслана, котра продовжує серію експедицій в Карпатах, перенесла свою музичну студію на висоту 1500 метрів над рівнем моря.


 

 

Альбом української співачки Джамали "1944" видав найбільший у світі американський музичний бренд Universal Music Group.


 

 

Грандіозне музичне дійство України під назвою ATLAS WEEKEND відгриміло свій другий день: 6 сцен, 130 гуртів та десятки тисяч відвідувачів.


 

Для проведення в Україні пісенного конкурсу "Євробачення" в 2017 році важлива, передусім, наявність арени, яка забезпечить високоякісну телевізійну трансляцію, вважає українська співачка Джамала (Jamala).


 

 

5 липня, в день другої річниці визволення Краматорська, українська виконавиця кримськотатарського походження, переможниця "Євробачення-2016" Джамала дала безкоштовний концерт у місті.


 

 

Ще одне місто – Харків – претендує на проведення пісенного конкурсу "Євробачення", який Україна прийматиме навесні наступного року.


 

 

Відома українська рок-група "Воплі Відоплясова" на чолі з Олегом Скрипкою приїхала в зону проведення АТО, щоб виступити з концертами перед українських військовослужбовців.