Пт, 2024-04-26, 04:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 183 184 185 186 187 ... 237 238 »


Біля узбережжя єгипетського курорту Шарм-ель-Шейх з'явилася акула. Хижачку завдовжки 2,5 метра уже неодноразово бачили в небезпечній близькості від пляжів Наама-Бей.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-04-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Індія оголосить чай своїм національним напоєм. Про це в суботу, 21 квітня, під час візиту в штат Ассам, який славиться своїм чаєм, оголосив представник індійської Комісії з планування.



У другій половині квітня провідні світові ІТ-компанії видають своєму керівництву преміальні за 2011 рік. Голова правління Google Ерік Шмідт отримав за підсумками минулого року фінансовий пакет розміром в 101 млн доларів.



На хімічному заводі в японській префектурі Ямагуті прогриміли два вибухи. Одна людина загинула, 17 отримали поранення.



Американские специалисты выяснили, что после просмотра представителями сильного пола футбольных матчей уровень насилия в семье может достигать 10%.



Після багатогодинних обговорень Радбез ООН погоджував текст резолюції, що передбачає збільшення кількості міжнародних спостерігачів в Сирії з 30 до 300.



Нарколепсія - хвороба нервової системи, яка проявляється нападами раптового засинання, нічними кошмарами і галюцинаціями. Особливе зростання кількості хворих дітей відзначено в Швеції, Норвегії та Ірландії.




Президент Південного Судану Салва Киїр наказав вивести війська із захопленого прикордонного району Хегліг, де знаходяться нафтові родовища. Цей район належить північній частині Судану.





Німеччина і Франція розглядають можливість тимчасового відновлення прикордонного контролю.



КНДР не має наміру зупиняти програми з дослідження космосу, а й надалі запускатиме супутники Землі, заявив у четвер офіційний представник Корейського комітету космічних технологій.



На узбережжі Південної Африки неподалік Кейптауна величезна 5-метрова біла акула напала на молодого серфінгіста Девіда Лілієнфельда. Трагедія розігралася просто на очах його рідних і друзів.





Керівництво Туреччини планує звернутися по консультації в НАТО у зв'язку з обстрілами її території сирійськими військовими.




Колекцію коштовностей американської мільйонерки Хьюгетт Кларк, яка померла в 2011 році у віці 104 років, продали в Нью-Йорку на аукціоні Christie's 17 квітня за 20,8 мільйона доларів.


У Сирії тривають збройні сутички сил влади й опозиції, незважаючи на заяви обох сторін конфлікту про припинення вогню. У зв'язку з такою ситуацією Пан Гі Мун запропонував, щоб термін місії міжнародних спостерігачів у Сирії становив три місяці, а їхня кількість - 300 людей.


Найвпливовішою персоною в цьому році виявилася не конкретна людина, а таємниче об'єднання - хакерська група Anonymous. За результатами голосування на сайті журналу, Anonymous значно випереджає всіх найвпливовіших фігур, які потрапили в список 2012 року. На рахунку Anonymous майже 396 тис голосів.