Чт, 2024-04-25, 09:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 185 186 187 188 189 ... 237 238 »



Не менш семи сильних вибухів пролунало в центрі Кабула - районі, де зосереджені іноземні посольства.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-04-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




На хімічному заводі в автономному районі Внутрішня Монголія (Північний Китай) спалахнула пожежа, що спричинила вибух і великий витік легкозаймистого газу.




Митинг в центре Астрахани в поддержку действующего мэра города Михаила Столярова посетили более 5 тысяч жителей города.



Сирійська армія в ніч на суботу, 14 квітня, відновила артилерійський обстріл двох районів в центрі Хомса.




Об'єднані Арабські Емірати відкликали свого посла в Ірані для консультацій у зв'язку з відвідуванням президентом ІРІ Махмудом Ахмадінеджадом спірного острова Абу-Муса у Персидській затоці.


 

Міністерство оборони Південної Кореї в п'ятницю оголосило про невдалий запуск північнокорейської ракети "Инха-3".



Авторитетне інтернет-видання Travelers Digest склало рейтинг туристичної привабливості світових міст залежно від привабливості їхніх мешканок.

 

Астролог вважає, що майбутня п'ятниця, яка випадає на 13-те число, може бути неспокійним днем, пов'язаним з аваріями і конфліктами.

 

Тюремна влада Каліфорнії в середу, 11 квітня, 12-й раз відмовила в достроковому звільненні відомому серійному вбивці Чарльзу Менсону.




Рудий кіт вже став справжньою зіркою в Інтернеті. Відео за його участю на YouTube за кілька днів подивилися понад 200 тисяч користувачів.




Землетрус у майже дев'ять балів сколихнув узбережжя Індійського океану. Паніка на вулицях, масова евакуація та попередження про цунамі – у списку тих, кому загрожує висока хвиля, опинилося майже два десятки країн.



Состоявшаяся накануне церемония вручения призов главного российского кинофестиваля "Ника" была омрачена скандалом, который уже второй день активно обсуждают СМИ и блогосфера.




В среду, 11 апреля, на площади Кикар Атарим в Тель-Авиве состоялся фестиваль боди-арта "Тело вместо холста", в ходе которого был проведен конкурс на лучшую роспись по телу.



На відеохостингу YouTube став популярним ролик з порятунку цуценяти, яке намагалося самостійно вилізти з басейну.




Землетрус магнітудою 8,9 стався сьогодні біля берегів Індонезії, оголошено загрозу виникнення цунамі в усьому регіоні Індійського океану. Землетрус відчувався в Сингапурі, Таїланді та Індії.