Чт, 2024-04-18, 11:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:52
Починає передвиборчу кампанію в США Обама
Інші останні Новини світу

Президент США Барак Обама починає в суботу кампанію з переобрання на другий президентський термін з виступу перед студентами і своїми прихильниками в університеті штату Огайо, повідомляє "Інтерфакс".

Очікується, що в ході виступу чинний глава держави сконцентрується на економічних проблемах США, таких як безробіття і дефіцит державного бюджету.

Девіз виборчої кампанії першого темношкірого президента в історії США на цей раз лаконічний - "Вперед". У 2008-му році Обама проводив кампанію під девізом "Надія і зміни", пише видання.

Конкурент президента республіканець Мітт Ромні висміяв слоган свого суперника: "Вперед" - це що, вперед зі скелі?". Американським політологам цей девіз також не сподобався, тому що, за їхніми словами, ще 160 років тому його використовували соціалісти і комуністи.

Наступним штатом, в якому Обама має намір виступити перед своїми прихильниками, стане Вірджинія.

У США президент повинен набрати не абсолютну більшість голосів виборців, а заручитися підтримкою найбільшої кількості виборців, які делегуються різними штатами пропорційно населенню - для цього необхідно "виграти" якомога більшу кількість штатів.

Результати останнього опитування, проведеного компанією Gallup, свідчать про те, що кандидат-республіканець Мітт Ромні вперше вийшов в лідери президентських перегонів, обійшовши з мінімальною перевагою чинного президента-демократа Барака Обаму.

Американські ЗМІ цитують також інше дослідження, яке показує, що на даному етапі Ромні користується меншою підтримкою, ніж Обама у жіночої частини американських виборців. Високу популярність Обами серед жінок аналітики пояснюють його відносною молодістю і увагою ЗМІ до першої леді - Мішель Обами.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1048 | Додав: adminA | Теги: США, передвиборчу кампанію, обама | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]