Пт, 2024-04-26, 22:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 230 231 232 233 234 ... 237 238 »

У Ставрополі заарештований Phodopus sungorus, він же "хом'як джунгарський". Арештували гризуна через борги його власника за постановою судових приставів Ленінського району міста.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-10-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Голландська фотомодель Лара Стоун знялася одразу для трьох модних журналів.


Тваринка з біло-коричневої шкіркою і круглими очима викликало справжній фурор у зоопарку на сході Китаю. Абсолютно невідому науці тваринку один китаєць віддав у зоопарк повіту Уенлінг, у місті Тайчжоу.



Керівництво бразильського "Сантоса", в рамках святкування 100-річчя клубу, має намір повернути на поле свою головну легенду, кращого бомбардира в історії футболу - Пеле.



Медики назвали три найбільш очевидні причини смерті засновника Apple Стіва Джобса, звістка про яку облетіла світ у ніч проти четверга.


на номерах автомобілів будуть розміщувати рекламу

 

Одна з компаній у Сан-Франциско розробляє електронні автомобільні номери, на яких можна буде розміщувати рекламу. Реклама на таких номерах буде з'являтися, щойно автомобіль зупиниться



Знаменита аргентинська фотомодель і телезірка Синтія Фернандес дійшла до крайнього ступеня розкутості: красуня повністю оголилася в ефірі.


Мавзолей Тадж-Махал, одне з чудес світу, збудований на згадку про кохану дружину імператором Великих Моголів Шах-Джаханом, впаде через п'ять років, заявили індійські науковці.



У Дубаї кіт пережив "розстріл упритул" і вижив після 12 кульових поранень. Інцидент стався минулими вихідними, коли чотирирічний домашній кіт Майкі вийшов на свою звичну ранкову прогулянку.



Росія і Китай наклали вето в Раді Безпеки ООН на внесений західними країнами проект резолюції, що погрожує Сирії санкціями, якщо влада цієї країни не припинить придушувати виступи опозиції.




Поки Ештон Катчер і Демі Мур зберігають мовчання щодо свого розлучення, випливають все нові пікантні подробиці зради актора своїй знаменитій половині.




Ціни на золото у вівторок, 4 жовтня, демонструють упевнену позитивну динаміку на тлі збільшення попиту на надійніші активи з причини стурбованості щодо ймовірності дефолту Греції, свідчать дані бірж.



Кількість загиблих в результаті повені, яка триває, в Таїланді досягло 215 осіб. Від ударів водної стихії з кінця липня постраждали 2,5 млн осіб.



Онук циганського барона Кирила Рашкова, що має те ж саме ім'я та прізвище, здався владі після того, як раніше в понеділок його оголосили в загальнонаціональний розшук.



Alfa Romeo в 2013 році має отримати новий справді унікальний двигун. Йдеться про чотирициліндровий мотор з турбонагнітачем і прямим впорскуванням об'ємом 1,8 л, який видаватиме 300 к.с.