Пт, 2024-04-26, 19:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 231 232 233 234 235 ... 237 238 »


На кубку світу з регбі, який цими днями проходить у Новій Зеландії, завершився груповий раунд. За його результатами визначилися всі учасники чвертьфінальної стадії змагань.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-10-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Третій рік поспіль рейтинг сексуальності очолює актор Роберт Паттінсон - виконавець головної ролі закоханого вампіра Едварда Каллена в фільмі "Сутінки".


Триста п'ятдесят сім дівчат віком від 15 до 65 років, одягнених в купальники, встановили новий світовий рекорд, який зафіксував представник "Книги рекордів Гіннесса".


У Росії набирає обертів "охота" на єті. Міжнародна експедиція до місць ймовірного проживання снігової людини в Гірській Шорії і наукова конференція з гомінології пройдуть в Кемеровській області.



Постійним моніторингом соціальних мереж, в першу чергу Facebook і Twitter з метою виявлення громадської думки займатиметься Нью-Йоркський підрозділ Федрезерву США.




Сьогодні, 1 жовтня, в Китаї відзначають 62-у річницю з дня утворення КНР. В урочистій церемонії взяли участь голова КНР Ху Цзіньтао, прем'єр Держради КНР Вень Цзябао й інші китайські керівники.


Фотомодель Лара Стоун порадувала своїх шанувальників готичної фотосесією в листопадовому Vogue Japan. Автором аскетичних чорно-білих знімків виступив Маріо Сорренто.


Співробітники японського Технологічного інституту Канагава продемонстрували на виставці Tokyo Game Show 2011 новітній симулятор вагітності, який на собі можуть випробувати чоловіки.


Буревій "Офелія", що сформувався цього тижня в Атлантичному океані, посилився до другої категорії з п'яти можливих за шкалою Саффіра-Сімпсона.



Можливо, Дмитро Медведєв не знайшов у собі мужності, необхідної для цієї боротьби, можливо, його шантажували, але переворот, здійснений Путіним, ставить хрест на демократизації Росії.



Відома російська художниця Віра Донська-Хилько написала картину, на якій Алла Пугачова та Максим Галкін зображені цілковито голими. Сюжет картини простий.



Актриса Скарлетт Йоханссон довгий час відмовчувалася з приводу оприлюднених в Інтернеті фотографій з особистого архіву. І ось тепер нарешті "заговорила".



Сара Джесіка Паркер пробувала різні образи (з любов’ю їй підібрані голлівудським зоряним стилістом Рейчел Зої), але іспанкою їй бути ще не доводилося.


Кіт з двома мордами на прізвисько Френк і Луї потрапив до Книги рекордів Гіннесса. Він був включений до реєстру досягнень за те, що став на сьогодні найстаршим із тварин з аналогічною вадою.


Зірки відверто розповіли про свої таємні пристрасті і сексуальні бажання. Так, у сексі Анджеліна Джолі віддає перевагу садомазохізму.