Сб, 2024-04-27, 15:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 236 237 238


Дворічний самець кенгуру на прізвисько Бенджі, який втік від господаря в Празі, виявився великим поціновувачем жіночої спідньої білизни.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-09-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Кілька сотень людей були змушені покинути свої будинки через сильні лісові пожежі, що вирують в американських штатах Техас і Оклахома.



Безробітний тесляр Уейн Сабадж збирався нарвати зелені в своєму саду в Джонсбургзі, недалеко від Чикаго, коли серед качанів броколі виявив паперові мішки з 20-доларовими купюрами на суму 150 тисяч доларів.



Мексиканські археологи знайшли новий палац імперії майя на території південного штату Чіапас. Стародавнє місто, на території якого виявлено палац, було створено приблизно 2 тисячі років тому.



У списку кращих міст для життя вперше за тривалий час змінився лідер - канадський Ванкувер поступився першим рядком австралійському Мельбурну.


 

 

Ісландська співачка звикла дивувати шанувальників своїми музичними творами. Бьорк, яка протягом всієї своєї кар'єри співпрацює з незалежним лейблом One Little Indian, буде нагороджена призом за видатний внесок у музику.

 

 


 
 
 
 
Нельсон Мандела відкрив власну лінію модного одягу, присвятивши її боротьбі за права чорношкірих часів апартеїду. Свою колекцію Мандела вирішив назвати цифрами "46664".

 

На рахунках лівійського лідера Муаммара Каддафі в різних країнах зберігається щонайменше 50 мільярдів доларів. За даними французьких спецслужб, частина грошей знаходиться і в Україні.


 
В бразильському Ріо-де-Жанейро розбився прогулянковий трамвай. В результаті аварії щонайменше п'ятеро людей загинули, 53 постраждали.

 

 

 

На вулицях зовсім порожньо, лише зрідка проїжджають автомобілі служб порятунку. У місті не працює метро, ​​не ходить наземний громадський транспорт. Для прибуваючих рейсів закрито всі п'ять аеропортів Нью-Йорка.


 

Четвер, 4 серпня, приніс погані новини для економіки. На провідних біржах світу спостерігалося падіння курсів акцій. У Франкфурті-на-Майні індекс ділової активності DAX упав на понад 3,5 відсотка до найнижчої позначки від жовтня 2010 року. Три відсотки «мінус» було зафіксовано й на біржі в Лондоні.

1-15 16-30 ... 3526-3540 3541-3555 3556-3566