Чт, 2024-05-02, 05:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 234 235 236 237 238 »


Компанія Jaguar представила на Франкфуртському автосалоні нову модель - двомісний спорткар Jaguar C-X16. Представлена модель поки що має статус "production concept".

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-09-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Міністр енергетики Туреччини Танер Їлдиз закликав у понеділок Республіку Кіпр відмовитися від планів видобутку вуглеводневих джерел на середземноморському шельфі.



Серіали "Божевільні" ("Mad Men") і "Американська сімейка" ("Modern Family") перемогли в головних номінаціях телевізійної премії "Еммі".



У ПАР суд скасував операцію по закупівлі урядом країни великої партії презервативів, вироблених в Китаї. Підставою для такого рішення став невідповідний розмір коштів бар'єрної контрацепції.


Фінська будівельна компанія побудувала триповерховий офісний будинок і відправила його у плавання. Нова будівля довжиною 33 метри, заввишки 12 метрів і вагою в 220 тонн вчинила вояж по Архіпелаговому морю.



Британський актор Х'ю Лорі, зірка телесеріалу "Доктор Хаус", потрапив до Книги рекордів Гіннесса. Його визнали актором, що привертає до екранів телевізорів увагу найбільшої аудиторії.




Голлівудський актор Бред Пітт розповів, що шлюбі з Дженніфер Еністон страждав від депресії і постійно прикидався.


На 37-му чемпіонаті Європи з баскетболу, який цими днями проходить у Литві, визначилися останні півфіналісти турніру. Французи виявилися сильнішими за збірну Греції.



Цього року знаменитий Франкфуртський автосалон (IAA) проходить під девізом "Майбутнє входить до базової комплектації". Щоб повірити в цей гучний слоган, досить поглянути на екстер'єр представлених автомобілів.



У Японії у передмісті Йокогами відкрили заклад під назвою "Lastel" - готель для небіжчиків, де можна розмістити 18 мертвих "постояльців" в комфортабельних охолоджуваних трунах.



Дружини затриманих у Лівії українців просять уповноважену Верховної Ради з прав людини Ніну Карпачову посприяти звільненню їх чоловіків, йдеться в повідомленні прес-служби омбудсмена.


Друге місце на конкурсі краси "Міс Всесвіт" у бразильському місті Сан-Пауло посіла українка Олеся Стефанко. Переможницею конкурсу стала темношкіра красуня з Анголи Лейла Лопес.



Голова Перехідної національної ради Лівії Мустафа Абдул-Джаліл виступив з промовою в столиці країни Тріполі, у якій виклав свої плани розвитку країни.



Через величезні хвилі більшість паромних компаній скасували рейси між великою Британією та Ірландією.




Сьогодні відзначається Міжнародний день краси - свято, засноване за ініціативою Міжнародного комітету з естетики та косметології - CIDESCO.