Пт, 2024-10-18, 05:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Жовтень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 237 238 239 240 »


Запущено соціальну мережу "Помни про", на якому користувачі можуть заводити сторінки, присвячені людям, які померли. Реєструвати на сайті можна померлих родичів, друзів або знаменитостей.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-09-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Експерти Пентагону попередили, що на США чекають великі апокаліптичні катастрофи, які можуть забрати життя десятків тисяч людей, підірвати економіку, здійснити величезний пролом у національній безпеки.


У четвер в Парижі відбулася конференція "друзів Лівії", фактично узаконила нову лівійську владу. Навіть Росія, яка раніше критикувала операцію НАТО проти сил Каддафі, визнала нові реалії.



Дэвид Кроненберг представил в венецианском конкурсе "Опасный метод", где изложил историю конфликта между Фрейдом и Юнгом, а также романа между Юнгом и его пациенткой, дочерью ростовского коммерсанта Сабиной Шпильрейн.



Прем'єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі має намір залишити країну, де він є учасником кількох судових розглядів. Про свої плани політик, не соромлячись у виразах, повідомив у приватній розмові з репортером.



Управління перспективних дослідницьких програм в області оборони США (DARPA) опублікувало в Мережі відеозапис невдалого запуску найшвидшого літака в світі Falcon HTV-2.



Сенсаційну знахідку зробили археологи - у горах Боржомської ущелини вони виявили велетенські людські кістки віком в 25 тисяч років. Науковці стверджують, що зріст людей-гіганів міг становити від 2,5 до 3 метрів.



Енергійна колумбійна співачка Шакіра у рамках туру по Мексиці відвідала ранчо, на якому дебютувала у ролі наїздниці... на віслюку. Своїм вчинком зірка похизувалась у фейсбуці.


Дворічний самець кенгуру на прізвисько Бенджі, який втік від господаря в Празі, виявився великим поціновувачем жіночої спідньої білизни.



Кілька сотень людей були змушені покинути свої будинки через сильні лісові пожежі, що вирують в американських штатах Техас і Оклахома.



Безробітний тесляр Уейн Сабадж збирався нарвати зелені в своєму саду в Джонсбургзі, недалеко від Чикаго, коли серед качанів броколі виявив паперові мішки з 20-доларовими купюрами на суму 150 тисяч доларів.



Мексиканські археологи знайшли новий палац імперії майя на території південного штату Чіапас. Стародавнє місто, на території якого виявлено палац, було створено приблизно 2 тисячі років тому.



У списку кращих міст для життя вперше за тривалий час змінився лідер - канадський Ванкувер поступився першим рядком австралійському Мельбурну.


 

 

Ісландська співачка звикла дивувати шанувальників своїми музичними творами. Бьорк, яка протягом всієї своєї кар'єри співпрацює з незалежним лейблом One Little Indian, буде нагороджена призом за видатний внесок у музику.

 

 


 
 
 
 
Нельсон Мандела відкрив власну лінію модного одягу, присвятивши її боротьбі за права чорношкірих часів апартеїду. Свою колекцію Мандела вирішив назвати цифрами "46664".