Сб, 2024-04-27, 08:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 235 236 237 238 »


Дружина лівійського лідера Муамара Каддафі Сафія планує придбати курортну зону в місті Ігранія. Ця зона до розпаду Югославії належала державній ріелторській компанії.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-09-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Інцидент стався через півтори години після початку польоту - коли стюардеси почали розносити вечерю. Роберт вибрав блюдо з яловичини і захоплено їв, дивлячись телевізор.


"Найкрутішою" (coolest) нацією у світі визнали американців. Такими є результати опитування соціальної мережі Badoo, проведеного серед 30 тисяч людей у 15 країнах.



Поруч з найбільшим ісландським вулканом Катла значно зросла сейсмічна активність. За останні дні вчені зафіксували декілька невеликих землетрусів. Підземні поштовхи досягли магнітуди 3.0.


Марихуана може позитивно впливати, принаймні, на підтримання ваги. Люди, які регулярно курили марихуану, частіше мали струнку фігуру й рідше страждали від ожиріння порівняно з тими, хто не вживав наркотику.



Американська компанія Noble Energy планує 1 жовтня розпочати пробне буріння на родовищі природного газу "Блок-12", що входить у спільну виключну економічну зону Ізраїлю та Кіпру.



Екс-командир групи "Альфа" Михайло Головатов, який брав участь у штурмі вільнюського телецентру, розповів про події 13 січня 1991 року, свій нетривалий арешт цього літа в Австрії і подальші наміри.




Запущено соціальну мережу "Помни про", на якому користувачі можуть заводити сторінки, присвячені людям, які померли. Реєструвати на сайті можна померлих родичів, друзів або знаменитостей.


Експерти Пентагону попередили, що на США чекають великі апокаліптичні катастрофи, які можуть забрати життя десятків тисяч людей, підірвати економіку, здійснити величезний пролом у національній безпеки.


У четвер в Парижі відбулася конференція "друзів Лівії", фактично узаконила нову лівійську владу. Навіть Росія, яка раніше критикувала операцію НАТО проти сил Каддафі, визнала нові реалії.



Дэвид Кроненберг представил в венецианском конкурсе "Опасный метод", где изложил историю конфликта между Фрейдом и Юнгом, а также романа между Юнгом и его пациенткой, дочерью ростовского коммерсанта Сабиной Шпильрейн.



Прем'єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі має намір залишити країну, де він є учасником кількох судових розглядів. Про свої плани політик, не соромлячись у виразах, повідомив у приватній розмові з репортером.



Управління перспективних дослідницьких програм в області оборони США (DARPA) опублікувало в Мережі відеозапис невдалого запуску найшвидшого літака в світі Falcon HTV-2.



Сенсаційну знахідку зробили археологи - у горах Боржомської ущелини вони виявили велетенські людські кістки віком в 25 тисяч років. Науковці стверджують, що зріст людей-гіганів міг становити від 2,5 до 3 метрів.



Енергійна колумбійна співачка Шакіра у рамках туру по Мексиці відвідала ранчо, на якому дебютувала у ролі наїздниці... на віслюку. Своїм вчинком зірка похизувалась у фейсбуці.