Пт, 2024-05-17, 03:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 72 73 74 75 76 ... 96 97 »

"Регіонал" запропонував змінити систему розподілу податкових коштів між центром і місцевими радами за принципом, який використовується у Німеччині та Канаді. Юхим Звягільський відповів: "Красти треба менше і всім буде добре ... І не треба законів".
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2013-05-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Губернатор Донецкой области Андрей Шишацкий заявил, что жители Донецкой области дадут отпор организаторам акции "Вставай, Украина!".


Несмотря на закон и кучу контрольных органов, берега Днепра все чаще становятся доступными лишь избранным.




Під час візиту президента Віктора Януковича до Дніпропетровська у вівторок в одній з пробок розгнівані далекобійники накинулися на ДАІшника, який своїм тілом перекрив рух вантажних автомобілів.



Генеральний консул РФ у Сімферополі Володимир Андрєєв опинився в центрі скандалу, заборонивши членам російської делегації йти на прем'єру художнього фільму "Хайтарма", що розповідає про депортацію кримськотатарського народу.



За принципом народної толоки кримські татари створили фільм про трагедію депортації. Стрічку "Хайтарма" – "Повернення" – знято коштом підприємця з Москви, а більшість ролей зіграли непрофесійні актори.




Люди начинают переживать из-за вероятного нашествия опасных ос. Огромных размеров насекомые в страхе держат весь городской центр украинского Кировограда.



Прикриваючись турботою про сиріт, регіонали намагаються запровадити оподаткування дивідендів і операцій з цінними паперами та вивести із списку заборонених до приватизації підприємство в центрі Донецька.



У Рівному знаходиться бункер екс-рейхскомісара України, близького прихильника Адольфа Гітлера Еріка Коха. Будівля на даний момент знаходиться на балансі Рівненського міськвиконкому.




Відповідальність за це взяли на себе активісти Соціал-національної асамблеї (СНА), які відбили Леніну ніс та обмалювали постамент.




Дві патрульні машини ДАІ - 1652 і 1621 - порушуючи багато правил дорожнього руху їздили вулицями Донецька.




На думку свободівців, заборона на використання в Тернополі радянської символіки на момент акції комуністів була чинною.





У Тернополі під час акції прихильників КПУ відбулося зіткнення між правоохоронцями і депутатами від "Свободи".




В Івано-Франківську представники ВО "Свобода" розпочали мітинг і розбили намети з партійною символікою на місці, де мали намір провести марш комуністи.




По закінченню урочистостей з нагоди 68-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні на Пагорбі Слави у Львові двоє людей розгорнули антикомуністичні плакати.