Чт, 2024-04-25, 18:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:31
Окупанти б'ють з танків і артилерії. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Минулої доби російсько-окупаційні війська 51 раз вели вогонь по позиціях ЗСУ із забороненого Мінськими угодами озброєння. Про це сьогодні зранку, 12 грудня, у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зі 122-міліметрової артилерії та мінометів було обстріляно Талаківку, Мар’їнку, Красногорівку, Новоселівку Другу, Чермалик, Лебединське та Водяне. По Красногорівці вогонь вів і снайпер. По Широкиному понад 10 разів бойовики стріляли з мінометів різних калібрів, озброєння БМП і танка.

На Луганському напрямку з мінометів різних калібрів окупанти намагалися поцілити по Балці Кошарній, Попасній та Кримському.

На Донецькому напрямку по Троїцькому, Опитному й Авдіївці окупанти вели вогонь зі 120-міліметрових мінометів, а по Луганському – з гранатометів, БМП та великокаліберних кулеметів.

Нагадаємо, 21 вересня в Мінську було підписано Рамкове рішення Тристоронньої контактної групи із врегулювання ситуації на Донбасі про розведення сил і засобів на лінії розмежування. Документом передбачено розведення сил і засобів у Золотому, Петровському та Станиці Луганській.

1 жовтня розведення сил відбулося в Золотому, 7 жовтня відведення здійснено в Петровському, а 9 жовтня мало пройти в Станиці Луганській.

Разом з тим голова Луганської ОДА Юрій Гарбуз заявив, що заплановане на неділю, 9 жовтня, відведення підрозділів Збройних сил України в Станиці Луганській не відбудеться.

У штабі АТО заявили, що ватажки бойовиків ОРДЛО не бажають виконувати Рамкового рішення Тристоронньої контактної групи щодо розведення сил біля станиці Станиці Луганської.

17 листопада ОБСЄ зафіксувала рекордну з початку року кількість обстрілів на Донбасі.

26 листопада бойовики вкотре зірвали розведення сил біля Станиці Луганської. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 752 | Додав: adminA | Теги: окупанти, танки, артилерія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]