Пт, 2024-03-29, 13:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:06
Планують підписати близько 10 угод на засіданні Ради асоціації Україна-ЄС
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Голова представництва України при Євросоюзі Микола Точицький заявив, що на засіданні Ради асоціації Україна-ЄС очікується підписання близько десяти угод. Про це він сказав в коментарі "Радіо Свобода".

"На засіданні звісно ми будемо говорити про перспективи. У нас близько десяти угод буде підписано, які будуть спрямовані на подальший рух у реформуванні України. Зокрема, буде підписано угоду про реформу системи державного управління,.. (буде) підписання угод про фінансування програм прикордонного співробітництва", - зазначив він.

За словами Точицького, очікується також підписання угод про залучення кредитів для фінансування вищої освіти в Україні.

"Сторони будуть обговорювати та підписувати низку документів по лінії "Україна - Європейський інвестиційний банк" про залучення кредитів для фінансування вищої освіти в Україні", - сказав він.

19 грудня в Брюсселі відбудеться третє засідання Ради асоціації Україна - ЄС. Делегацію очолить перший віце-прем'єр-міністр Степан Кубів.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман скасував візит до Брюсселя через ситуацію з "Приватбанком".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 759 | Додав: adminA | Теги: засідання Ради асоціації Україна-ЄС, близько 10 угод, ПЛАН | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]