Чт, 2024-03-28, 18:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 173 174 175 176 177 ... 182 183 »


При цьому називається перелік якостей, якими повинен володіти кандидат у народні депутати від Об'єднаної опозиції": "порядність, принциповість, професіоналізм, громадський авторитет і бездоганна репутація".
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-01-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Власенко підтвердив, що за Тимошенко досі ведеться цілодобове відеоспостереження, а кілька днів тому були ще й встановлені "телекамери з телескопічними об'єктивами, аби наглядачі могли бачити, що екс-прем'єрка читає чи пише".



Президент Янукович доручив тимчасово виконувати обов'язки голови Служби безпеки України першому заступнику голови спецслужби - начальнику Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Володимиру Рокитському.



А ось рівень політичних свобод у Росії торік не змінився - країна фігурує в списку "невільних" країн з рейтингом, аналогічним Руанді, Єгипту, Оману, Катару, Габону і території Західного берега річки Йордан.



У Європі все ж сподіваються, що обійдуться без санкцій проти України, оскільки введення крайніх заходів не буде приємним ні для України, ні для Євросоюзу. Але ЄС зробить все можливе, щоб захистити права людини і демократію в Україні .




Раніше, згідно з повідомленням на сайті Харківської міськради, місцевий водоканал вирішив відремонтувати каналізаційний колектор у районі Качанівської колонії.



Державна пенітенціарна служба вивезла екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко з Лук'янівського СІЗО.


Українські комуністи, які повсякчас згадують радянське минуле, говорять про любов і боротьбу за права пролетаріату, із задоволенням їздять на розкішних німецьких авто з номерами Верховної Ради.



Зміни в політичній стратегії і тактиці потрібні практично всім основним політсилам. За підсумками 2011-го лише дві з них - Компартія і "УДАР" - можуть сказати, що все розвивається в правильному напрямку: їхні рейтинги зростали протягом усього року.


Нардеп від Партії регіонів Володимир Макеєнко вважає, що Україні не потрібне Євро-2012. "Євро? На фіг воно нам потрібно було?!", - сказав він в інтерв’ю в суботу.



Дейнека поставив питання, що стосується Василя Ядухи.  Журналіст продемонстрував копію документа, згідно якої Ядуха оформив на свого сина приміщення вартістю 90 грн за квадратний метр.



Суд оголосив рішення по апеляції Тимошенко менше ніж через годину після того, як пішов у дорадчу кімнату. Головуюча суддя Олена Сітайло оголосила тільки резолютивну частину рішення, зазначивши, що повний текст буде оприлюднений 29 грудня в 16:00.



ЄС неодноразово заявляв Україні про свою стурбованість ситуацією в сфері юстиції, а також висловив переконання в тому, що саміт Україна-ЄС стане можливістю обговорити ці проблеми ще раз на найвищому політичному рівні.



Навіть Росія була здивована. "Вона у в'язниці, тому що її бояться! - пояснює адвокат Юлії Тимошенко Сергій Власенко. - Це параноя в стилі радянських часів.


Олександр Мороз висловив думку, що скасування судом постанови Генеральної прокуратури України про порушення кримінальної справи проти президента України (1994-2005 рр.) Леоніда Кучми може бути оборудкою за великі гроші.