Чт, 2024-04-25, 14:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 175 176 177 178 179 ... 182 183 »



Юлію Тимошенко у Лук’янівському СІЗО відвідали представники Європейського комітету з питань запобігання катуванням.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-11-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Завтра у центрі Києва обіцяють влаштувати всеукраїнський страйк, на який хочуть зібратися опозиція, "чорнобильці" з "афганцями" і ще низка громадських організацій, щоб висловити вкотре свої вимоги до влади.


Янукович доручив компетентним органам дотримуватися європейських стандартів в питанні утримання екс-прем'єрки Юлії Тимошенко під вартою.



Організатори заявленого на 30 листопада "Маршу порожніх гаманців" мають намір його провести, незважаючи на обмеження з боку Донецької міської ради.




"Він знає Тимошенко, вона йому подобається. І йому шкода, що так відбувається", - заявив Кінг. Після цих слів Кінга журналісти засміялися. Він здивувався, чим була викликана така реакція.






Близько 200 протестувальників зібралися біля будівлі облуправління Пенсійного фонду в Донецьку, де в неділю знесли намет "чорнобильців", які нині голодують.




Бєларуські опозиціонери розпочали недільний ранок молитвою за минулих і сучасних героїв Бєларусі у львівському храмі. За тих, хто загинув 91 рік тому і за 14 нинішніх політв’язнів режиму Лукашенка.




Кількість учасників акції під стінами Лук’янівського СІЗО з нагоди дня народження лідера "Батьківщини" Тимошенко зросла майже до 5 тисяч, і до стін ізолятора продовжують приходити люди з квітами.



Екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко перевели до іншої камери, аналогічної колишній, повідомив керівник групи захисту екс-прем'єра Сергій Власенко.





21 листопада в Сімферополі пройшли два альтернативні мітинги кримських татар - проти і на підтримку Меджлісу та його лідерів.



"Світовий конгрес українців закликає Вас вплинути на українську владу щодо стану здоров’я Тимошенко та негайної потреби у її лікуванні її особистими лікарями за межами Лук’янівського СІЗО", - наголошується у документі.



Президент України пообіцяв дозволити Юлії Тимошенко, яка перебуває під вартою, звернутися до лікарні через дедалі сильніші побоювання з приводу її здоров'я.



Екс-прем’єр-міністру Юлії Тимошенко найближчими днями буде надано необхідну медичну допомогу в київських лікарнях. Про це заявив Янукович, відповідаючи на запитання журналістів.



Україна пропонує Росії відновити переговори про розподіл закордонної власності СРСР. Про це заявив прес-секретар Міністерства закордонних справ Олександр Дикусаров.




Державна податкова інспекція в Шевченківському районі Києва встановила порушення при веденні податкового обліку компанією "Танталіт", що орендує урочище "Межигір'я".