Чт, 2024-04-25, 21:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 174 175 176 177 178 ... 182 183 »


Навіть Росія була здивована. "Вона у в'язниці, тому що її бояться! - пояснює адвокат Юлії Тимошенко Сергій Власенко. - Це параноя в стилі радянських часів.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-12-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Олександр Мороз висловив думку, що скасування судом постанови Генеральної прокуратури України про порушення кримінальної справи проти президента України (1994-2005 рр.) Леоніда Кучми може бути оборудкою за великі гроші.



Апеляційний суд Києва не знайшов підстав для звільнення з-під варти екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко. Відповідне рішення суд виніс на засіданні за скаргою на вирок у "газовій справі" 14 грудня.


Розгляд апеляції розпочнеться об 11.00. Головною інтригою залишається те, чи буде присутня на засіданні сама Тимошенко: за словами адвоката Сергія Власенка, стан здоров'я їй цього не дозволяє, утім, напередодні він припустив, що ув'язнену можуть навіть притягнути до суду силоміць.


7 грудня європейський комісар з питань розширення і Європейської політики сусідства Штефан Фюле в черговий раз заявляв, що підписання і ратифікація Угоди про асоціацію Україна-ЄС залежить від результату ситуації навколо екс-прем'єра Юлії Тимошенко.



За похорони загиблого під час розгону наметового містечка в Донецьку Геннадія Конопльова заплатили його товариші по акції протесту, а не обласна влада.



Печерський районний суд Києва продовжить розгляд скарги другого президента України Леоніда Кучми (1994-2005) на постанову Генеральної прокуратури України про порушення кримінальної справи стосовно нього 9 грудня, о 9.00




Жовтневий райсуд Луганська задовольнив позов ВАТ "ХК "Луганськтепловоз" до редакції газети "ХХІ век" про захист ділової репутації і компенсацію моральної шкоди на суму 250 тисяч гривень.



Угода про асоціацію з Євросоюзом і Митний союз - це два режими, які не можуть існувати одночасно на відміну від угод України про ЗВТ з СНД і з ЄС, оскільки вони базуються на стандартах СОТ.



"БЮТ-Батьківщина" заблокували трибуну Верховної Ради з вимогою внести до порядку денного законопроект про декриміналізацію статті Кримінального кодексу, за якою засуджено екс-прем'єра Юлію Тимошенко.



Зараз в багатьох містах РФ проходять мітинги опозиції на знак протесту проти фальсифікації вчорашніх парламентських виборів. Повідомляється про численних затриманих.


Фракції "БЮТ-Батьківщина" і НУ-НС наполягатимуть на тому, аби вже 6 грудня Верховна Рада України розглянула законопроекти щодо приведення чинного законодавства у відповідність з резолюцією Європарламенту.



Головне слідче управління Державної податкової служби України (ГСУ ДПСУ) завершує слідство у кримінальній справі проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко щодо діяльності ЄЕСУ.




У цьому ролику кілька пар рук спочатку руйнують пазли у вигляді мапи України, Росії, Бєларусі і Казахстану, а потім його збирають під логотипом ЄврАзЕС.



Правопорядок охороняють невелика кількість правоохоронців. Акція проходить без інцидентів.